Βλέμματα σε μπακ...

Γιώργος Ντυμένος
Βλέμματα σε μπακ...

bet365

Ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ο Λεβαδειακός «κοιτάζει» τον Ντιόγκο και ο Απόλλωνας τον Στάθη.
Τον Γενάρη οι μεταγραφές εμπεριέχουν ρίσκο. Για αυτό και πολλές φορές οι ομάδες ακολουθούν την... πεπατημένη. Δηλαδή στρέφονται σε περιπτώσεις παικτών που ξέρουν καλά από το εγχώριο πρωτάθλημα.
Ας δούμε εκείνες των μπακ Ντιόγκο και Στάθη, που τις τελευταίες ώρες «παίζουν» αρκετά για Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα. Ο πρώτος είναι ένα δικό μας παιδί. Ηρθε στα μέρη μας πρώτη φορά το 2010 για λογαριασμό του Πανσερραϊκού και έκτοτε έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Πανθρακικό και Κέρκυρα. Συνολικά μετρά 154 εμφανίσεις στα ελληνικά γήπεδα και παράλληλα ο 32χρονος αριστερός οπισθοφύλακας δείχνει σε θέση να παίξει όλη την πλευρά. Κάτι που «κολλάει» στο 3-6-1 που παίζουν οι Βοιωτοί.
Ο δεύτερος βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης από τον Πλατανιά και ήδη το όνομά του «ακούγεται» πολύ στη Ριζούπολη. Πλέον ο 30χρονος μπακ ενδέχεται να παίξει στην μεγάλη κατηγορία και με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τους Κρητικούς, τον ΠΑΣ, τον Πανθρακικό, τον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα