Η A' Bola για ΑΕΚ και Ερνάνι

Η A' Bola για ΑΕΚ και Ερνάνι

Η A' Bola για ΑΕΚ και Ερνάνι

Επικαλούμενη ελληνικά δημοσιεύματα για επαφές της ΑΕΚ με την Πόρτο, η A'Bola αναφέρεται στο θέμα του Ερνάνι.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το όνομα του εξτρέμ των Δράκων είναι πάντα στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, με τον τεχνικό διευθυντή των Πορτογάλων, Λουίς Γκονσάλβες, να τοποθετείται μέσω του gazzetta.gr για το θέμα. Το όνομα του Ερνάνι, πάντως, υπάρχει την Παρασκευή σε ρεπορτάζ πορτογαλικής εφημερίδας και συγκεκριμένα της A'Bola.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, λόγω της παρουσίας των Μαρέγκα, Μπραχίμι και Κορόνα στους πρώτους 11 για τα άκρα της επίθεσης, ο Ερνάνι έχει μικρές πιθανότητες να παίζει συχνά. Η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο, γράφει η A'Bola, φέρεται να ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του, την στιγμή που τα ελληνικά ΜΜΕ εκφράζουν την βεβαιότητα ότι υπάρχουν ήδη επαφές μεταξύ των Δράκων και της Ενωσης για να φτάσουν σε μια συμφωνία που θα επιτρέψει στον ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες.

Προφανώς οι Πορτογάλοι της A'Bola θα την... πάτησαν με δημοσιεύμα ελληνικής αθλητικής εφημερίδας που ανέφερε ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δήθεν γνωρίζει για τον Ερνάνι μέσω κάποιου γνωστού του.

Best of internet