«Ο Πανιώνιος θέλει Μπεζελούκ»

Gazzetta team
«Ο Πανιώνιος θέλει Μπεζελούκ»

bet365

Οι «κυανέρυθροι» εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου φορ, σύμφωνα με ΜΜΕ της Ρωσίας

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Στο «κάδρο» του Πανιωνίου φαίνεται πως έχει μπει ο Κονσταντίν Μπεζελούκ, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν ΜΜΕ της Ρωσίας. Πρόκειται για τον 24χρονο φορ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που παίζει ως δανεικός στην Ανζί Μακακάλα και μάλιστα όπως μετέδωσαν σχετικά, ενδέχεται να αγωνιστεί και ως Ελληνας. Αυτό γιατί η μητέρα του είναι Ελληνίδα και εάν τελικά αποκτηθεί, θα γίνουν κινήσεις ώστε να πάρει την υπηκοότητα.

Διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της Ρωσίας και γέννημα-θρέμα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Μπεζελούκ έχει στο παρελθόν παίξει στην Πορτογαλία με την Εστορίλ, αλλά και στην Τορπέντο. Με ύψος 1.85, είναι φορ περιοχής, ενώ τη σεζόν 2013/14 κατέκτησε τον τίτλο με την ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα