Παραμένει ως επιλογή για αριστερά ο Γκανέα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Δεν φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού για τον Γενάρη με τους Ισπανούς να επιμένουν για τον Κριστιάν Γκανέα πάντως.
Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει περιπτώσεις που κοιτάζει για το αριστερό άκρο της άμυνάς του αλλά και μία ακόμα από εξωτερικό που δεν έχει διαρρεύσει. Ανάμεσα σε αυτές είναι των Λυκογιάννη, Χατζισαφί αλλά και του Γκανέα. Την Τετάρτη υπήρξαν ξανά δημοσιεύματα στην Ισπανία για τον Ρουμάνο αριστερό μπακ της Βιτορούλ που κοστολογείται με 600.000 ευρώ. Η Mundo Deportivo τόνιζε σχετικά πως ο Ολυμπιακός είναι μες στις ομάδες που θέλουν ακόμα τον Κριστιάν Γκανέα ενώ έκανε μνεία και για τον Παναθηναϊκό. Ο Γκανέα φέτος στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας έχει 25 ματς με 4 γκολ και 4 ασίστ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
