Ετσι θα κινηθεί ο Αστέρας το Γενάρη

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ετσι θα κινηθεί ο Αστέρας το Γενάρη

bet365

Οι τρεις που θα χαιρετήσουν, ποιοι θα έρθουν και ποιοι είναι στη λίστα ομάδων στην Ευρώπη! Πώς θα κινηθεί ο Αστέρας στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Το gazzetta.gr έχει τις απαντήσεις.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο Αλεξάντρ Στανισάβλιεβιτς έχει λύσει τη συνεργασία του με τον Αστέρα και μετά το ματς με τον Παναιτωλικό θα χαιρετήσει.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Ντουντού ενώ κι ο Ζουμά λογικά θα δει κι αυτός την πόρτα της εξόδου.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξει πώληση κάποιου παίκτη. Σ' αυτήν την περίπτωση θα γίνει κίνηση για αντικατάστασή του. Οι Τάσος Δουβίκας και Ίγκορ Σίλβα είναι δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Γουέστ Χαμ - Αρσεναλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πέρα απ' αυτό, όμως, οι Αρκάδες θέλουν να αποκτήσουν έναν παίκτη στο «6» για να υπάρχει κάποιος καθαρός κόφτης πίσω από τον Ιγκλέσιας, ενώ ιδεατά θα ήταν να βρεθεί και κάποιος για back up του Καλτσά για το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι τον πρώτο λόγο έχουν και θα έχουν οι παίκτες που... τραβάνε την ομάδα αυτή τη στιγμή. Κάποια (ελάχιστα) κομμάτια όμως, θα προστεθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα