Ο «Ευρωπαίος» Παντελίδης

Ο «Ευρωπαίος» Παντελίδης

Ο «Ευρωπαίος» Παντελίδης

Η συγκομιδή του Αστέρα και του Ηρακλή στο 2017 με τον 52χρονο στον πάγκο τους, αντιστοιχεί σε ομάδας που μπαίνει στην πεντάδα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Τον Παναιτωλικό θα υποδεχθεί σε μερικές ημέρες ο Αστέρας Τρίπολης, σε ένα σημαδιακό ματς για τον Σάββα Παντελίδη. Για τον έμπειρο κόουτς το 2017 μπορεί να χαρακτηριστεί ως η ημερολογιακή χρονιά του, καθώς κατά τη διάρκεια του έτους οδήγησε τον Ηρακλή στην παραμονή «θαύμα» και μετά «αναγέννησε» τους Αρκάδες.

Αλλά ας επανέλθουμε στο προκείμενο. Ουσιαστικά ο 52χρονος τεχνικός έκανε στο τρέχον έτος πορεία πρωταθλητισμού, με ομάδες που  «πάλευαν» για την παραμονή τους. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι αριθμοί.

Η αναμέτρηση της Κυριακής θα είναι η 30η του στη Σούπερ Λιγκ μέσα στο 2017 και… διεκδικεί την προσωπική του είσοδο στην πεντάδα. Τι εννοούμε; Παρότι ανέλαβε τον Γηραιό και τους Αρκάδες στη ζώνη του υποβιβασμού, η αθροιστική βαθμολογική συγκομιδή των 2 ομάδων στη χρονιά που θα ολοκληρωθεί σε μερικές ημέρες, αντιστοιχεί σε σύλλογο που παίρνει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο»!

Σε μέχρι στιγμής 29 παιχνίδια, έκανε 11 νίκες, 9 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Από τον περασμένο Γενάρη και μετά κοουτσάρισε τους Θεσσαλονικής σε 18 αγώνες και τους Αρκάδες σε 11. Το ρεκόρ του με τους πρώτους ήταν 5-7-6 και με τους δεύτερους μέχρι στιγμής, μετρά 6-2-3. Συνολικά πήρε δηλαδή 42 βαθμούς. Να θυμίσουμε ότι τη σεζόν 2015/16 ο Πανιώνιος τερμάτισε 5ος με 44, όσους και ο ΠΑΣ το 2012/13, που επίσης βρέθηκε στην ίδια θέση.

Η παραπάνω επίδοση, σε συνάρτηση με τη δυσχερή θέση που βρίσκονταν Ηρακλής και Αστέρας όταν πήρε τα «ηνία» και τα τεράστια προβλήματα του πρώτου, αποτυπώνουν το μέγεθος της επιτυχίας του.

Best of internet