Το ρεκόρ του Ομο

Γιώργος Ντυμένος
Το ρεκόρ του Ομο

bet365

Ο 32χρονος είχε στα Γιάννινα διψήφιο αριθμό επεμβάσεων και αποδείχθηκε ο «κυματοθραύστης» της Λαμίας

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Πάρα πολύ καλός ήταν ο Ομο στα Γιάννινα και μαζί με τους Μελίσσα, Ασίγκμα αποδείχθηκαν οι… βασικοί λόγοι που η Λαμία δεν έχασε από τον ΠΑΣ. Παρότι πιέστηκε ιδιαίτερα. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν σε εκείνο το ματς 17 τελικές και επιχείρησαν 45 γεμίσματα. Ετσι η ανασταλτική λειτουργία των «νεοφώτιστων» είχε πάρα πολύ δουλειά να κάνει. Ο 32χρονος, κυρίως στα τελευταία λεπτά, λειτούργησε σαν «κυματοθραύστης» και πλέον κατέχει ένα ρεκόρ στην κατηγορία.

Η στατιστική υπηρεσία κατέγραψε από μέρους του 10 επεμβάσεις, δηλαδή «καθάρισε» ισάριθμες φάσεις των αντιπάλων του. Στον αέρα ή με την μπάλα κάτω. Αυτόματα έγινε ο πρώτος μη στόπερ ή πορτιέρο στη φετινή σεζόν, που σε ένα παιχνίδι είχε διψήφιο αριθμό επεμβάσεων. Μάλιστα, εξαιρουμένων των γκολκίπερ που είναι λογικό να κάνουν αρκετές, δεν είναι πολλοί οι εντός του γηπέδου που το έχουν καταφέρει. Ο Πλιάτσικας του Πλατανιά ως κεντρικός αμυντικός όμως σε τριάδα, είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση στη Ριζούπολη και έβγαλε 15, ενώ από 11 μέτρησαν ο Μαυροπάνος του ΠΑΣ στην Τρίπολη και ο Ζίζιτς της Λάρισας στα Χανιά. Ετσι ο Ομο αν και μέσος, έστω και ανασταλτικός, μπήκε σε αυτό το «κλειστό κλαμπ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα