Παρελθόν και τυπικά ο Κρισάντους από τη Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Παρελθόν και τυπικά ο Κρισάντους από τη Λαμία

bet365

Την Τετάρτη η Λαμία ανακοίνωσε κι επίσημα, με λιτή ανακοίνωση, τη λύση της συνεργασίας με τον Μακόλεϊ Κρισάντους.

Ημερολόγιο Προσφορών Ένας μήνας γεμάτος δώρα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ήταν δεδομένο πως θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα, ενώ έτσι κι αλλιώς ο Μπάμπης Τεννές σχεδίαζε έτσι κι αλλιώς τα πλάνα του δίχως να τον υπολογίζει. Πλέον κι επίσημα ο Μακόλεϊ Κρισάντους αποτελεί παρελθόν για τη Λαμία.

Ο Νιγηριανός επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους Φθιωτούς, ώστε να αποτελέσει μια ακόμα λύση για την επίθεση της ομάδας. Ουσιαστικά όμως δεν μπόρεσε ποτέ να υπολογιστεί κανονικά σαν τέτοια, αφού δεν ανταπεξήλθε στο επίπεδο των απαιτήσεων.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο 27χρονος φορ δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι των νεοφώτιστων στη Superleague Σουρωτή κι εδώ και καιρό, όπως είχαμε αναφέρει, η Λαμία δεν υπολόγιζε στις υπηρεσίες του.

Μαζί με την αναμενόμενη αποχώρηση του Άλεξ Ντακόλ, είναι δεδομένο πως η ομάδα της Φθιώτιδας θα ψάξουν πρωτίστως για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού έχουν μείνει στην ομάδα πλέον μόνο ο Πατρίκ Βουό και ο Νίκος Τσούκαλος, ως «καθαροί» σέντερ φορ.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Macauley Chrisantus».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα