Φεύγει ο Κρισάντους, ψάχνει για επιθετικούς ενόψει Γενάρη η Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Φεύγει ο Κρισάντους, ψάχνει για επιθετικούς ενόψει Γενάρη η Λαμία

bet365

Ο Βουό μένει διαρκώς στα πιτς, ο Κρισάντους θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν, ο Ντακόλ δεν πείθει και στη Λαμία κοιτάζουν περιπτώσεις επιθετικών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τα μπαράζ των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο βρήκε τον Μπάμπη Τεννέ να αναδιοργανώνει την ομάδα του με περισσότερη άνεση χρόνου, δίνοντας παράλληλα διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακό στους παίκτες του, ώστε να πάρουν μια «ανάσα» ενόψει της συνέχειας.

Ενώ ήταν προγραμματισμένο οι παίκτες της Λαμίας να ξεκουραστούν την Κυριακή, ο Έλληνας τεχνικός, μετά τη διπλή προπόνηση της Παρασκευής, τους ανακοίνωσε πως θα έχουν και το Σάββατο στη διάθεσή τους, δίχως υποχρεώσεις.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Ο ΒΟΥΟ, ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ

Στα θέματα που απασχολούν το ιατρικό επιτελείο, ο Πατρίκ Βουό έκανε μαγνητική την Παρασκευή, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια η κατάστασή του κι αν είναι σε θέση να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λαμίας. Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, που πρόσφατα απέκτησε πορτογαλικό διαβατήριο, απουσιάζει από τις και το παιχνίδι με τον.

Στη Λαμία περιμένουν τα αποτελέσματα και τη Δευτέρα θα δουν τις εξετάσεις, ώστε να αποφασίσουν αν είναι σε θέση ο 30χρονος επιθετικός να επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις.

Εξάλλου, ο Βάντερσον δεν συμμετείχε στη διπλή προπόνηση της Παρασκευής, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι με τον Πλατανιά για την 9η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή και επανήλθαν. Ο γιατρός της ομάδας σύστησε λίγες μέρες ξεκούραση και το διήμερο ρεπό της ομάδας προσφέρεται ιδανικά για την ανάπαυση και την αποθεραπεία του Βραζιλιάνου.

Αναφορικά με τον Πίτι, αυτός επιστρέφει σήμερα τελικά από την Ισπανία, όπου είχε βρεθεί για τη γέννηση του παιδιού του. Παρότι η ομάδα έχει ρεπό, ο 36χρονος φορ θα προπονηθεί κανονικά την Κυριακή, μαζί με κάποιους από τους αναπληρωματικούς.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Οι άνθρωποι της Λαμίας δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τις ελλείψεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας και το γεγονός πως οι παίκτες που τη στελεχώνουν δεν την καλύπτουν απόλυτα. Για τον Μακόλει Κρισάντους μένουν τα τυπικά για να λύσει τις επόμενες ημέρες το συμβόλαιό του με τους Φθιωτούς, αφού κρίθηκε πως δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Κατά τ' άλλα, η μακρά απουσία του Βουό και η καθυστέρηση στην αποθεραπεία του, δεδομένου ότι ο ίδιος δεν αισθάνεται ακόμα 100% εντάξει, μαζί με τη μέτρια παρουσία του Άλεξ Ντακολ ως τώρα, γεννούν σκέψεις στους ιθύνοντες, ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Αν ο Αφρικανός επιθετικός δεν μπορέσει να αφήσει πίσω του τις ενοχλήσεις και να τεθεί για συνεχόμενο αριθμό παιχνιδιών στη διάθεση του Τεννέ, το ζήτημα της ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση θα τεθεί επιτακτικά στο «τραπέζι» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Βέβαια, είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσουν οι άνθρωποι της ομάδας με σιγουριά για το τί θα συμβεί, όμως πλέον καθένας από τους επιθετικούς της ομάδας πρέπει να πείσει για την ετοιμότητά του, αφού ως τώρα τα «κουκιά» δεν βγαίνουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα