Σαμπράνο: Πήρε το δρόμο της επιστροφής…

Σαμπράνο: Πήρε το δρόμο της επιστροφής…

Gazzetta team
Σαμπράνο: Πήρε το δρόμο της επιστροφής…

bet365

Ο Κάρλος Σαμπράνο ήρθε «μετά βαΐων και κλάδων» στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η παρουσία του αποδείχθηκε αρκετά σύντομη, με τον Περουβιανό να παίρνει το δρόμο της επιστροφής…

Βόλφσμπουργκ - Λειψία με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Κάρλος Σαμπράνο δεν έπιασε στον ΠΑΟΚ. Το γιατί το ξέρει ο ίδιος, τους λόγους τους γνωρίζουν από κοινού με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», που αποφάσισαν να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους και μετά την 31η Δεκεμβρίου.

Το πέρασμα του από τη Θεσσαλονίκη αποδείχθηκε αρκετά σύντομο και ο Περουβιανός αμυντικός αποχαιρέτησε την ομάδα, μετά από μόλις 8 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τρεις κίτρινες κάρτες, μια κόκκινη και 665’ λεπτά παρουσίας στο γήπεδο.

Στην Τούμπα αποφασίστηκε η μη συνέχιση του δανεισμού του Σαμπράνο από την Ρούμπιν Καζάν, στην οποία οι «ασπρόμαυροι» θα έπρεπε να καταβάλλουν ένα υπέρογκο ποσό (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ) για τον εξάμηνο δανεισμό του, από τον Ιανουάριο μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Το ζητούμενο για τον Σαμπράνο που επιστρέφει στη Ρωσία είναι αν θα παραμείνει στην Ρούμπιν Καζάν, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη 3,5 χρόνια, καθώς όπως αναφέρεται και σε διάφορα δημοσιεύματα στο Περού, οι Ρώσοι δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσουν χρόνο συμμετοχής. Ο Μπερντίγιεφ δεν υπολογίζει στον Περουβιανό ποδοσφαιριστή, που καλείται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα