Οταν ο Μπόζοβιτς... έδιωξε τον Ζίβκοβιτς

Γιώργος Ντυμένος
Οταν ο Μπόζοβιτς... έδιωξε τον Ζίβκοβιτς

bet365

Η Λάρισα θα υποδεχθεί την Κυριακή την Ξάνθη και οι πορτιέρο των δύο ομάδων θα έχουν πολλά να θυμηθούν
Στον κάμπο θα ανοίξει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής, εκεί όπου η Λάρισα θα υποδεχθεί την Ξάνθη. Σε ένα ματς όπου οι πορτιέρο των δύο ομάδων θα έχουν πολλά να θυμηθούν. Οι Μλάντεν Μπόζοβιτς και Ζίβκο Ζίβκοβιτς ήταν στα «χαρτιά» συμπαίκτες στην Παρτιζάν από το 2008 μέχρι το 2010, αλλά ουσιαστικά ποτέ δεν συνυπήρξαν στην ομάδα της Σερβίας.
Βρισκόμασταν στον Γενάρη του 2008, όταν ο νυν γκολκίπερ της Λάρισας πήρε μεταγραφή από την Μπούντουκνοστ για την Παρτιζάν, γέννημα θρέμμα της οποίας είναι εκείνος της Ξάνθης. Βέβαια τότε ήταν μόλις 19 ετών, αλλά ως δευτερο-τρίτος γκολκίπερ της και έκανε ως «ρεζέρβα» τα πρώτα του βήματα σε υψηλό επίπεδο.
Με την έλευση του Μπόζοβιτς όμως γίνονταν εύκολα αντιληπτό πως ο χρόνος συμμετοχής του θα περιορίζονταν αρκετά. Τον Φλεβάρη του ίδιου έτους οι δυο τους συμμετείχαν στην αποστολή του συλλόγου τους που πήγε για μίνι-προετοιμασία στο Ντουμπάι και με την επιστροφή της, ο Ζίβκοβιτς ζήτησε να αποχωρήσει. Οπως και έγινε, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός στην Μέταλαν Μιλάνοβατς.
Στο Βελιγράδι επέστρεψε το καλοκαίρι του 2010, με αφορμή την αποχώρηση του Μπόζοβιτς, ο οποίος υπέγραψε στη Βιντεότον της Ουγγαρίας. «Ηθελα να παίζω. Να πάρω χρόνο συμμετοχής. Για αυτό και έφυγα», είπε ο Ζίβκοβιτς σε ανύποπτη στιγμή και ουσιαστικά η έλευση του Μπόζοβιτς ήταν εκείνη που τον... έδιωξε από την Παρτίζαν.
Πλέον οι δυο τους παίζουν στα μέρη μας και το μεσημέρι του Σαββάτου θα έχουν αρκετά να θυμηθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα