Στα... ραντάρ ιταλικών ομάδων ο Κούτρης

Στα... ραντάρ ιταλικών ομάδων ο Κούτρης

Δημήτρης Τομαράς
Στα... ραντάρ ιταλικών ομάδων ο Κούτρης

bet365

Οι Ιταλοί επιμένουν πως ο Λεονάρντο Κούτρης παρακολουθείται από ομάδες της χώρας, που είχαν scouts τους στο Ολυμπιακός - Γιουβέντους.
Ανάμεσα στα άλλα το Calciomercato μετέδιδε πως ο «Έλληνας φουλ μπακ είναι στο στόχαστρο αρκετών ιταλικών συλλόγων». Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο 22χρονος παρακολουθείται από «τρεις μεγάλες ομάδες της Serie A», ενώ εκτιμούν πως η τιμή του αυτή την εποχή ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ! Πλην του Κούτρη, το Calciomercato σημειώνει ότι δύο ακόμη παίκτες του Ολυμπιακού που ίσως απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον ιταλικές ομάδες, είναι οι Μάρκο Μάριν και Πάπε Αμπού Σισέ. Σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ και πηγές από την Ιταλία υπήρχαν και scouts συλλόγων της γειτονικής χώρας για τον Κούτρη στο Ολυμπιακός - Γιουβέντους. Οι Ιταλοί πάντως αναφέρουν ξανά την Μπενφίκα για τον Κούτρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα