Τα μηνύματα των Ομάρ και Ρομαό για πρωτάθλημα και Κύπελλο (pics)

Τα μηνύματα των Ομάρ και Ρομαό για πρωτάθλημα και Κύπελλο (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Τα μηνύματα των Ομάρ και Ρομαό για πρωτάθλημα και Κύπελλο (pics)

bet365

Οι Αλεξίς Ρομαό και Ομάρ Ελαμπντελαουί έστειλαν μέσω των social media σαφή μηνύματα για πρωτάθλημα και Κύπελλο για τον Ολυμπιακό.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ερυθρός Αστέρας – Κολωνία με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Ομάρ έγραψε στο Facebook του: «Το ταξίδι μας στο Champions League μπορεί να τελείωσε αλλά οι στόχοι μας είναι εκεί, μας περιμένουν και είναι μπροστά μας! Όλοι μαζί, ως ένας, θα παλέψουμε για το 45ο πρωτάθλημα και το νταμπλ. Ευχαριστούμε για την στήριξή σας»!

Ο Ρομαό από μέρους του ανέβασε σε Twitter και Instagram τα εξής: «Τέλος της διοργάνωσης για εμάς. Ψηλά το κεφάλι όμως. Τώρα θα χρειαστούμε την στήριξή σας για την Super League και το Κύπελλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα