Λάζαρε, δεύρο έξω...

Λάζαρε, δεύρο έξω...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Λάζαρε, δεύρο έξω...

bet365

Ο Inspector Gazzet γράφει για τον Χριστοδουλόπουλο και το θέμα του συμβολαίου του. Πόσα, πότε και για πόσο...

Καλησπέρα Gazzettόπαιδά μου. Σας το έγραψα και χθες. Η μία ρουφιανιά φέρνει την άλλη. Και μετά το ντόρο που έγινε για τα ξενύχτια και δικαιώματα που δίναν ξημερώματα οι παίκτες του ΠΑΟΚ πάμε στην ΑΕΚ. Αν και ξέρω πόσο σας αρέσει το ρεπορτάζ της πόλης σήμερα δεν θα σας γράψω για τσιγάρα, ποτά και ξενύχτια (που έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια).

Κεφάλαιο Λάζαρος αγαπητά μου Gazzettόπαιδα. Θέμα που ασχολήθηκα όταν έσκασε ένα sms έξι έξι λέξεων στο κινητό μου μέσα από τα γραφεία. «Ο Λάζαρος είναι έτοιμος να ανανεώσει...». Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Γνώριζε κι αυτός πως το έπιασα το υπονοούμενο κι απλά το σκάλισα...

Δεν είναι είδηση ότι η ΑΕΚ θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Μπορεί να υπάρχει το +1 αλλά οι δύο πλευρές θα πάνε σε νέο συμβόλαιο. Τα ερωτήματα που έρχομαι να σας απαντήσω είναι άλλα. Θα φτάσουν τις 250.000 ευρώ (που λαμβάνει τώρα); Για πόσα χρόνια θα είναι το νέο συμβόλαιο; Εχει γίνει επαφή; Είναι κοντά οι δύο πλευρές;

Δεδομένο πρώτο. Ο Λάζαρος δεν θα ανανεώσει με τα λεφτά που έχει το υπάρχον συμβόλαιο . Τα 250.000 ευρώ τα είχε υπογράψει γιατί εκείνο το διάστημα ο Χριστοδουλόπουλος δεν ήταν στην κατάσταση που είναι τώρα.

Δεδομένο δεύτερο. Ο Λάζαρος είναι 31 και αυτό το συμβόλαιο ίσως να είναι το τελευταίο του. Οπερ σημαίνει τα 250.000 ευρώ δεν θα είναι αρκετά!

Δεδομένο τρίτο. Εως τώρα που γράφω το κομμάτι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Ουτε καν ραντεβού για να διαπιστωθεί η διάθεση του Λάζαρου.
«Μα κάποιοι έγραψαν...». Αφήστε τους κάποιους. Εδω στο gazzetta.gr αγαπητά μου Gazzettόπαιδα γνωρίζετε τι συμβαίνει. Βιάστηκαν κάποιοι και το έκαναν και με τον Σιμόες που υποτίθεται ότι εδώ και 10 μέρες έχει συμφωνήσει.

Δεδομένο τέταρτο. Το deal θα γίνει αλλά ακόμη δεν έχει γίνει το καθοριστικό ραντεβού.

Και αυξημένο συμβόλαιο λοιπόν για τον Λάζαρο και νέο (μάλλον 3ετές) θα υπογράψει. Εκτός αν η διαφορά η οικονομική (εάν υπάρξει τέτοια) καλυφθεί μέσα από την χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Για απορίες, ρουφιανιές και οτιδήποτε άλλο θέλετε μπορείτε να στέλνετε στο @InspectorGazzet.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το προηγούμενο μου θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet