Ήρθε πρόταση για Μολέντο

Ήρθε πρόταση για Μολέντο

Gazzetta team
Ήρθε πρόταση για Μολέντο

bet365

Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου είναι στην Αθήνα και θα μεταφέρει πρόταση στους «πράσινους» από ομάδα του εξωτερικού.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Στόουκ – Λίβερπουλ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι πιθανότητες ο Ροντρίγκο Μολέντο να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού και το νέο έτος, ανέκαθεν ήταν ελάχιστες, καθώς το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει το καλοκαίρι και ουδείς δεν θέλει να χαθεί, χωρίς να μπει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.


Κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και στη συνάντηση που θα έχουν οι «πράσινοι» με τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα. Εκεί λοιπόν θα τους μεταφερθεί συγκεκριμένη πρόταση που υπάρχει για τον 30χρονο αμυντικό και την οποία οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» καλούνται να αξιολογήσουν...

Θυμίζουμε πάντως οτι ο Παναθηναϊκός δεν έχει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη, καθώς τον Ιανουάριο του 2016 που έφτασε στην Ελλάδα, προκειμένου να μην χρειαστεί να καταβληθούν χρήματα στην Ιντερνασιονάλ, οι «πράσινοι» είχαν αφήσει στους Βραζιλιάνους το 25%.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ομάδα, έχει δείξει ενδιαφέρον για τον έμπειρο στόπερ εδώ και καιρό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα