Ξημερώματα (δεν) δίνεις δικαιώματα...

Ξημερώματα (δεν) δίνεις δικαιώματα...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Ξημερώματα (δεν) δίνεις δικαιώματα...

bet365

Ο Ιnspector Gazzet έλαβε μήνυμα από Θεσσαλονίκη για τα γενέθλια ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μετά το 2-2 και πως κάποιοι θυμήθηκαν τα γενέθλια του Χαρίση!

Καλησπέρα Gazzettόπαιδά μου. Τι κάνετε; Σας έλειψα; Το ξέρω. Δεν είχα σκοπό να επιστρέψω τόσο νωρίς. «Στρώνω» τις δουλειές μου για τον Ιανουάριο. Πάμε για πολύ μεγάλο Γενάρη αγαπητά μου Gazzettόπαιδα. Ηδη οι μάνατζερ έχουν κάνει προτάσεις στις τρεις που κυνηγάνε το πρωτάθλημα. Θα επανέλθω σε αυτό το θέμα όταν χρειαστεί. Ακόμα δεν έχουμε μπει στον Δεκέμβρη...

Επέστρεψα γιατί μου έκανε εντύπωση το μήνυμα που είδα στο κινητό μου. «Ρε καρντάσι, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ήταν για να κλειστούν σε ξενοδοχείο; Πως βγήκαν για να γιορτάσουν γενέθλια;».

Προφανώς η πηγή ήταν αναξιόπιστη. Εδώ ο άνθρωπος ζει στην Θεσσαλονίκη και δεν ήξερε πως υπήρξε όντως ως σκέψη οι παίκτες του ΠΑΟΚ να... κλειστούν στο ξενοδοχείο μία τακτική που είχε γίνει και πέρσι αλλά δεν έγινε ποτέ πράξη φέτος μετά το 2-2 επί του Πανιωνίου. Ομως έπρεπε να ψάξω εάν όντως οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν το βράδυ της Κυριακής. Ποιοι ήταν; Παραβίασαν εσωτερικό κανονισμό;

Τελικά η αναξιόπιστη πηγή είχε πέσει μέσα όσον αφορά τα... ξενύχτια. Γιατί η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που τα μαθαίνεις όλα. Και μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν είχε «παίξει» πουθενά. Οταν ρώτησα τον ρουφιάνο μου στην «πιο ερωτική πόλη της χώρας» που έλεγε και ο Φιλιππίδης στο 50-50 μου έδωσε την εξήγηση.

«Ρε, Ιnspector πλάκα με κάνεις; Αφού δεν ήταν Ελληνες. Δεν θυμάσαι ότι στα γενέθλια του Χαρίση είχε γίνει πρώτο θέμα το συγκεκριμένο ξενύχτι; Εάν δεν το θυμάσαι στο θυμίζω εγώ. Για εκείνα τα γενέθλια μάλιστα είχε αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο από τον Κλάους και ο Χαρίσης είχε στιγματιστεί».

Το έψαξα περισσότερο. Αρχισα τα τηλέφωνα για να βγάλω άκρη. «Γενέθλια είχε ένας παίκτης του ΠΑΟΚ και βγήκε με κάποιους συμπαίκτες του. Καλά έκαναν και βγήκαν τα παιδιά», μου είπε ένας άλλος και μου πέταξε με υπονοούμενο «αλλά τότε η παρέα του Χαρίση είχε γυρίσει μέχρι τη μία. Την Κυριακή πιάσαμε ξημερώματα Δευτέρας».

Προφανώς αγαπητά μου Gazzettόπαιδα θ' αναρωτιέστε ποιοι ξημερώματα δίναν δικαιώματα (ή μπορεί και να μην έδιναν απλά το λέει το τραγούδι του Κωνσταντίνου του Αργυρού). Επειδή σε βίντεο δεν μου τους έστειλε ο δικός μου αλλά ούτε και σε φωτογραφία δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα ονόματα. Βεβαίως έξυπνα παιδιά είστε. Μπορείτε να βρείτε ποιος είχε γενέθλια εκείνη την μέρα (26 Νοεμβρίου) και με ποιους κάνει παρέα...

Το τελευταίο μήνυμα άλλωστε τα έλεγε όλα που ήρθε από τα... κεντρικά της Τούμπας. «Εάν είχαν κλειστεί στο ξενοδοχείο θα έσβηναν την τούρτα στο λόμπι. Ευτυχώς δεν λες που δεν ήταν κανάς Πέλκας, κανάς Λημνιός, κανάς Κουλούρης. Θα το φύσαγαν και δεν θα κρύωνε το θέμα στην Θεσσαλονίκη... Τώρα πέρασε άστο».

Κι επειδή η μία ρουφιανιά φέρνει την άλλη κι επειδή είμαστε σε εβδομάδα Κυπέλλου (το βαριέμαι απίστευτα Gazzettόπαιδα) αύριο και μεθαύριο θα επανέλθω με θέματα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ...

Μέχρι τότε μπορείτε να μου στείλετε απορίες, ρουφιανιές και οτιδήποτε άλλο θέλετε στο @InspectorGazzet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet