Μπάγεβιτς:«Μεταγραφές και φουλ για νταμπλ»

Μπάγεβιτς:«Μεταγραφές και φουλ για νταμπλ»

Μπάγεβιτς:«Μεταγραφές και φουλ για νταμπλ»

bet365

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δίνει το σύνθημα τίτλου για την ΑΕΚ, μιλάει για τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους «32» του Europa League και αποθεώνει τον Βράνιες.

Η ΑΕΚ είναι μόνη στο ρετιρέ της βαθμολογίας και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δίνει σύνθημα τίτλου. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης μίλησε σε σερβική εφημερίδα για τη σεζόν - πρόκληση, τις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και τον μεγάλο στόχο του Champions League. «Είμαστε στο κόλπο για το πρωτάθλημα Ελλάδας κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πειστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων, κάτι που δε συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ενισχύσουμε την ομάδα τον Γενάρη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το νταμπλ. Θα προσπαθήσουμε την επόμενη σεζόν να παίξουμε στη φάση των ομίλων του Champions League» τόνισε ο Μπάγεβιτς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ στάθηκε και στο παιχνίδι δίχως αύριο με την Αούστρια «Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο σημαντικότερος στόχος είναι να περάσουμε στους «32». Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Ξέρουμε καλά πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας, αλλά πιστεύω πολύ στην επιτυχία μας».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέμεινε στη μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες κι αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του «Είναι αληθινός επαγγελματίας, πάντα δίνει το 100%. Γι αυτό το λόγο κέρδισε αμέσως τη συμπάθεια των οπαδών κάτι που δεν συμβαίνει με όλους τους παίκτες. Ολοι είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή, αν και πιστεύω πως μπορεί να γίνει καλύτερος και να αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα