Ο Ολυμπιακός μοίρασε και πάλι χαμόγελα!

Ο Ολυμπιακός μοίρασε και πάλι χαμόγελα!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός μοίρασε και πάλι χαμόγελα!

bet365

Με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός στέκεται για ακόμα μία μέρα, δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας για να τους ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο ανοίγει η αγκαλιά του Ολυμπιακού για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας. Μία ακόμα ημέρα, απλώθηκε στην πόλη της Δυτικής Αττικής, το χέρι βοηθείας προς τους πληγέντες που δοκιμάζονται πλέον, καθημερινά. Και την Τρίτη (28/11) συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σπιτιών, δρόμων και διαφόρων σημείων σε γειτονιές της περιοχής, με τα μηχανήματα τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός. Φορτηγά, bobcat και χωματουργικά μηχανήματα, δούλευαν και την Τρίτη πυρετωδώς και θα συνεχίσουν να δουλεύουν για όσο διάστημα χρειαστεί.
Ο Ολυμπιακός εξάλλου, θα είναι και την Τετάρτη και για όσο χρειαστεί δίπλα στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες, κατοίκους της Μάνδρας. Έτσι κι αλλιώς, η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι γνωστή σε όλους. Και δεν είναι άλλη από το να υπάρξει αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους αυτούς ανθρώπους με οποιοδήποτε κόστος. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, συνέχισε το πλύσιμο και τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου Μάνδρας. Επίσης, για ακόμα μία ημέρα, δόθηκαν στους ταλαιπωρημένους και πλημμυροπαθείς κατοίκους της πόλης, είδη καθαρισμού, έτσι ώστε να συνδράμουν στον καθαρισμό των σπιτιών τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα