Ο Ολυμπιακός για Γκανέα

Ο Ολυμπιακός για Γκανέα

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός για Γκανέα

bet365

Δημοσίευμα της ισπανικής AS υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός και η Αθλέτικ Μπιλμπάο ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κριστιάν Γκανέα από την ομάδα της Βιτορούλ.
Όπως αναφέρει η ισπανική AS, οι ερυθρόλευκοι αλλά και η Αθλέτικ Μπιλμπάο ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κριστιάν Γκανέα. Πρόκειται για έναν Ρουμάνο αριστερό μπακ ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Βιτορούλ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Βάσει των πληροφοριών του δημοσιεύματος της AS, ο Γκανέα μπορεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο με ένα αντίτιμο περίπου 600.000 ευρώ.
Ο Γκανέα μεγάλωσε στην χώρα των Βάσκων. Άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο σε Ακαδημίες τοπικών ομάδων και αργότερα επέστρεψε στην Ρουμανία για να αγωνιστεί. Φέτος έχει 22 ματς με 4 γκολ και 3 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα