Πληρωμές ενόψει στον Παναθηναϊκό!

Πληρωμές ενόψει στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Πληρωμές ενόψει στον Παναθηναϊκό!

bet365

Με προεισπράξεις εσόδων και ένα ποσό από τον Γιάννη Αλαφούζο, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να πληρώσει στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ένα κομμάτι από την δόση Οκτωβρίου.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι οριακή και μέχρι το τέλος του μήνα, μέχρι και την Παρασκευή δηλαδή, θα πρέπει να πληρωθεί η δόση Οκτωβρίου στους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχουν δικαίωμα προσφυγής με το γράμμα του νόμου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΠΑΕ θα είναι σε θέση να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα αγγίζει τις 500.000 ευρώ, χρήματα που θα μπουν στους λογαριασμούς των «πρασίνων» ως έναντι για την καθορισμένη δόση των συμβολαίων. Αυτό βέβαια δεν αφαιρεί το δικαίωμα προσφυγής αλλά σίγουρα λειτουργεί ως μια κίνηση καλής θέλησης από το κλαμπ, ως μια «ένεση» για να κρατηθεί ζωντανή η ομάδα μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπου αναμένονται πωλήσεις, άρα και έσοδα.

Αυτό το ποσό θα προέλθει από τον Γιάννη Αλαφούζο που πείστηκε να συνεισφέρει περίπου 350.000 ευρώ αλλά και από προείσπραξη εσόδων της ΠΑΕ που θα λειτουργήσουν ως «οξυγόνο» για τον Παναθηναϊκό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα