Εκτός αποστολής Ανέστης, Σιμόες

Εκτός αποστολής Ανέστης, Σιμόες

Gazzetta team
Εκτός αποστολής Ανέστης, Σιμόες

bet365

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Πλατανιά ολοκληρώθηκε, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αφήνει εκτός αποστολής τους Γιάννη Ανέστη και Αντρέ Σιμόες.

Μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη η Ενωση έχει την ευκαιρία να μείνει μόνη στην κορυφή, αρκεί φυσικά να κάνει το καθήκον της υποδεχόμενη τον Πλατανιά. Σε ένα ματς που έχει αποκτήσει έξτρα ενδιαφέρον λόγω της φιλανθρωπικής δράσης για τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα, ο Χιμένεθ ασχολείται μόνο με το πώς η ομάδα θα παρουσιαστεί σοβαρή για να πάρει τους τρεις βαθμούς και θα πρέπει να το κάνει χωρίς τους Σιμόες και Ανέστη.

Ο Πορτογάλος χαφ συνέχισε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κονέ, Κλωναρίδης, Λιβάια, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.

Ο αποκλεισμός του Ανέστη είναι έκπληξη αφού δεν είναι τραυματίας ή τιμωρημένος ενώ εκτός έμεινε, όπως είναι λογικό, και ο τιμωρημένος Αραούχο, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του μετά την αποβολή στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα