Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 2-0 (vid)

Φώτης Καρακούσης
Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 2-0 (vid)

bet365

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες να επικρατούν του Λεβαδειακού με 2-0 και να φτάνουν τους 15 βαθμούς.

Η αλήθεια είναι πως ο Αστέρας ξεκίνησε άσχημα το φετινό πρωτάθλημα μένοντας πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όμως αυτό φαίνεται να αλλάζει με τους Αρκάδες να κάνουν κόντρα στον Λεβαδειακό το τρία στα τρία. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη επικράτησαν των Βοιωτών με 2-0 και έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτούν κάποιο τέρμα φτάνοντας έτσι τους 15 βαθμούς.

Από την άλλη η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό έμεινε για πέμπτο ματς χωρίς νίκη, ενώ γνώρισε και την δεύτερη ήττα στην σειρά, μένοντας και αυτή στους 15 και δείχνοντας πως περνάει μια περίοδο αγωνιστικής κρίσης.

Όσον αφορά τον αγώνα οι γηπεδούχοι με εξαίρεση ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτεροι και έφτασαν με άνεση στη νίκη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που δείχνει να περνάει μια περίοδο αγωνιστικής κρίσης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που όπως και το μεγαλύτερο διάστημα ανήκε στους γηπεδούχους, που όμως στο ξεκίνημα δεν μπορούσαν να κάνουν κάποια φάση. Η πρώτη μεγάλη φάση που έγινε ήταν και το γκολ. Για την ακρίβεια η δεύτερη, καθώς στο 31' ο Τόνσο με σουτ ανάγκασε τον Τριποτσέρη να διώξει πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα και στο κόρνερ ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Αυτή ήταν και η πιο σημαντική φάση του ημιχρόνου με τους Αρκάδες να πηγαίνουν με το υπέρ τους 1-0 στα αποδυτήρια.

Αρχικά κράτησε και μετά το έκανε πιο εύκολο

Στο δεύτερο ημίχρονο η αλήθεια είναι πως ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα, κάτι λογικό αν ήθελε να ισοφαρίσει. Οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στο γκολ στο 60' με τον Αθανασιάδη να νικάει στο τετ α τετ τον Καθάριο. Τρία λεπτά αργότερα όλα τελείωσαν καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά ο Ιγκλέσιας έπιασε την κεφαλιά και ο Δουβίκας από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Αστέρας προσπάθησε να πετύχει και άλλα γκολ με τον Λεβαδειακό να μην μπορεί σε κανένα σημείο να αντιδράσει, με το 2-0 να μένει ως το τέλος.

MVP: Πέτυχε ένα γκολ, έκανε την αίστ στο δεύτερο με την ομάδα του να κερδίζει με 2-0. Ε τι άλλο να έκανε ο Ιγκλέσιας για να είναι ο καλύτερος του αγώνα;

Στο ύψος του: Σε αυτό θα βάλουμε δύο παίκτες. Τον Καλτσά και τον Δουβίκα. Ο πρώτος έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο εκτός από το να σκοράρει χάνοντας ευκαιρίες και ο δεύτερος πέτυχε το γκολ και έκανε αισθητή την εμφάνισή του από το πρώτο λεπτό που μπήκε.

Αδύναμος κρίκος: Όλος ο Λεβαδειακός. Με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου οι Βοιωτοί ήταν κακοί γνωρίζοντας δίκαια την ήττα.

Η γκάφα: Καλή η αντίδραση του Αθανασιάδη, αλλά όπως και να το κάνουμε το κοντρόλ και το πλασέ του Καθάριου ήταν το λιγότερο κακό με τον παίκτη του Λεβαδειακού να χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Το στραγάλι: Κανείς δεν θυμάται ποιος ήταν διαιτητής και αυτό είναι το καλύτερο για τον Ευαγγέλου.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Ο Αστέρας έδειξε και σήμερα πως περνάει περίοδο φορμαρίσματος σε αντίθεση με τον Λεβαδειακό που δεν τα πάει καλά. Αυτό φάνηκε στην Τρίπολη με τους Αρκάδες να παίρνουν μια ακόμα άνετη νίκη μετά και το 0-3 επί του Πλατανιά στα Περιβόλια.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (61' Τσουκαλάς), Τόνσο, Καλτσάς (84' Κώτσιρας), Γκοντό (46' Δουβίκας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Εμπασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (46' Φαβάρο), Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (49' Καθάριος), Μητρόπουλος (73' Μητρόπουλος), Νιας, Σουμπίνιο, Μπελγκαζουανί, Γιουσούφ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα