«Μέχρι τον Μάρτιο δεν θα υπάρχετε!»

«Μέχρι τον Μάρτιο δεν θα υπάρχετε!»

Νίκος Αθανασίου
«Μέχρι τον Μάρτιο δεν θα υπάρχετε!»

bet365

Ένταση μετά το τέλος του ματς ανάμεσα στους ανθρώπους του Ατρόμητου και του Παναθηναϊκού, με τον αντιπρόεδρο Βασίλη Καρακατσάνη να βρίζει τους «πράσινους» και να τους λέει ότι θα διαλυθούν!

Ο Γιώργος Σπανός ήταν έξαλλος με την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος τα... έψαλλε στους διαιτητές! Στη φυσούνα υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών, αλλά και των ανθρώπων των Περιστεριωτών και τους «πράσινους», η οποία στη συνέχεια εκτονώθηκε προσωρινά. Όταν όμως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αναρωτήθηκαν για το αν έχει δικαίωμα να βρίσκεται έξω από τα αποδυτήρια ο Σπανός, λόγω της τιμωρίας του με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο τον Νοέμβριο του 2016, αναζωπυρώθηκε! Και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Καρακατσάνης ξέφυγε και μίλησε πολύ προσβλητικά για τον Παναθηναϊκό!

«Μέχρι τον Μάρτιο δεν θα υπάρχετε, θα πέσετε στη Γ' Εθνική μπουρ...λα», είπε μεταξύ άλλων ο Καρακατσάνης. όταν ειπώθηκε στους γηπεδούχους να ηρεμήσουν, καθώς υπάρχει και δεύτερος γύρος. Ο Σπανός από την πλευρά του τα έβαλε με τον Φύσσα με αφορμή την κατάθεση που είχε κάνει για το θέμα του Σα Πίντο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας έκανε κατηγορούμενους, μας έμπλεξε, μας κατάντησε να μας βλέπουν τα παιδιά μας κατηγορούμενους στις τηλεοράσεις».

Όταν οι φιλοξενούμενοι είπαν ειρωνικά: «Σας είδε το αφεντικό σας, θα πάρετε αύξηση», η απάντηση ήταν: «Εσείς πάντως δεν θα πάρετε δεκάρα»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα