Σισέ: «Σύντομα θα είμαστε πρώτοι»

Σισέ: «Σύντομα θα είμαστε πρώτοι»

Gazzetta team
Σισέ: «Σύντομα θα είμαστε πρώτοι»

bet365

Ο στόπερ του Ολυμπιακού έδειξε βέβαιος πως άμεσα οι «ερυθρόλευκοι» θα «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό έδειξε ο Σισέ, μέσω των όσων είπε στην κάμερα της NOVA. Παράλληλα έδειξε βέβαιος πως σύντομα οι «ερυθρόλευκοι» θα βρίσκονται στην πρώτη θέση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη ζωή του στην Ελλάδα και την καριέρα του στους «Πειραιώτες»: «Από τη στιγμή που ήρθα έως και τώρα, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ. Παρόλο που στην αρχή δεν έπαιζα. Ήταν μία απόφαση του προηγούμενου προπονητή να μην παίζω αρκετά. Ο επόμενος προπονητής με έχει στηρίξει αρκετά. Μου έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες. Μου έχει δείξει τη στήριξή του. Όπως γνωρίζεται πολύ καλά έχω πολύ καλές σχέσεις με τον κόσμο, του οποίου τη στήριξη έχω νιώσει και αισθανθεί πολλές φορές. Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι συνέχεια και να βελτιώνομαι. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθουν πως είμαι μέρος της ομάδας. Έχω νιώσει τη στήριξη του προπονητή. Έχω τις ευκαιρίες μου, παίζω. Και συνεχώς θέλω να βελτιώνομαι και να το αποδεικνύω στον κόσμο».
Για τον κυριακάτικο αγώνα στην Κέρκυρα: «Αυτή τη στιγμή είμαστε πανέτοιμοι να επανέλθουμε στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως μετά την 12η ή τη 13η αγωνιστική θα είμαστε πρώτοι και πριν από τη διακοπή του Δεκεμβρίου. Και έτσι θα συνεχίσουμε έως το τέλος της χρονιάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα