Ελειπε μόνον ο χαζομπαμπάς Μαουρίσιο

Ελειπε μόνον ο χαζομπαμπάς Μαουρίσιο

Gazzetta team
Ελειπε μόνον ο χαζομπαμπάς Μαουρίσιο

bet365

Επιστροφή στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό της Τρίτης, με το Λουτσέσκου να δουλεύει στο κομμάτι της κατοχής. Μοναδικός απόντας, αλλά δικαιολογημένος, ο Μαουρίσιο.

Από την στιγμή που ο Ντόριαν Λεβέκ «πάτησε», μετά από καιρό, γήπεδο, ο Μάριν Λέοβατς είναι 100% καλά, η μοναδική απουσία που καταγράφηκε στην προπόνηση της Τρίτης (22/11) ήταν ο Χοσέ Μαουρίσιο, που σήμερα έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Δικέφαλος από την κορυφή της βαθμολογίας εξακολουθεί ν’ αναζητά την πρώτη του εκτός έδρας νίκη που θα του επιτρέψει να παραμένει στο τιμόνι της κούρσας για το πρωτάθλημα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στοχεύουν στην ανατροπή αυτής της μίνι αρνητικής παράδοσης και καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να τα καταφέρουν. Η προπόνηση της Τετάρτης (22.11) ήταν επικεντρωμένη στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας μέσα από παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Απουσίαζε ο Μαουρίσιο, ο οποίος είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια λόγω της γέννησης της κόρης του.

Ο Ντόριαν Λεβέκ ξεκίνησε πρόγραμμα με μπάλα κι ο Μάριν Λέοβατς προπονήθηκε κανονικά.

Την Πέμπτη (23.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα