Ιρανός ρεπόρτερ στο gazzetta.gr: «Φεύγει επειδή δεν πληρώνεται στην ώρα του ο Μασούντ»

Ιρανός ρεπόρτερ στο gazzetta.gr: «Φεύγει επειδή δεν πληρώνεται στην ώρα του ο Μασούντ»

bet365

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά και ομάδας από την Αυστρία για τον Μασούντ Σοτζάι έκανε λόγο στο gazzetta.gr o Ιρανός δημοσιογράφος Πεζμάν Ραχμπάρ.

Την δική του εκδοχή σε ότι αφορά την κρίση στις σχέσεις τους Μασούντ Σοτζάι με τον Πανιώνιο έδωσε ο Ιρανός δημοσιογράφος, Πεζμάν Ραχμπάρ μιλώντας στο gazzetta.gr.

Ο διευθυντής της ιστοσελίδας persianleague.com ισχυρίστηκε πως οι λόγοι για τους οποίους επήλθε ρήξη μεταξύ του Ιρανού άσου και των Νεοσμυρνιωτών είναι κυρίως οικονομικοί, αλλά και επειδή ο Μασούντ θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Μάλιστα, όπως τόνισε το ενδιαφέρον της ΆΕΚ είναι υπαρκτό, το οποίο αποκάλυψε το gazzetta.gr, ενώ υπάρχουν «σειρήνες» και από την Αυστραλία!

«Ο Πανιώνιος δεν πλήρωσε στην ώρα του, τον Μασούντ με συνέπεια να εκνευριστεί και να επακολουθήσει ρήξη με την διοίκηση.

Ο Μασούντ θέλει να φύγει τον Ιανουάριο από τον Πανιώνιο για να πάει στην ΑΕΚ αφού είναι καλύτερη ομάδα και έχει διαφορετικούς στόχους. Επίσης τα χρήματα θα είναι καλύτερα. Εκτός από την ΑΕΚ υπάρχει και εναλλακτική λύση, η οποία αφορά ομάδα από την Αυστρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιρανός ρεπόρτερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έθεσε από χθες εκτός υποχρεώσεων για 30 ημέρες τόσο τον Μασούντ Σοτζάι, όσο και τον Βαγγέλη Οικονόμου.

Όπως τονίστηκε σε ανακοίνωση της ομάδας: «Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει η ηρεμία, η πειθαρχία και η καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι υπεράνω προσώπων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα