Ανέστης: «Ακούστηκε ένα σφύριγμα»

Ανέστης: «Ακούστηκε ένα σφύριγμα»

Gazzetta team
Ανέστης: «Ακούστηκε ένα σφύριγμα»

bet365

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ σχολίασε τη φάση με την οποίο ο Παναθηναϊκός άνοιξε απόψε το σκορ
Για την ΑΕΚ, τον ίδιο ατομικά αλλά και την πορεία του πρωταθλήματος, μίλησε ο Ανέστης μετά τη λήξη του αποψινού ντέρμπι. «Θα μπορέσουμε να καλύψουμε τα κενά του Μάνταλου και του Γιόχανσον, θεωρώ πως θα γίνουν κινήσεις και τον Γενάρη. Κάθε παίκτης όταν έχει συνεχόμενα παιχνίδια βελτιώνεται, το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. Οι τερματοφύλακες κάνουμε ατομική δουλειά μόνη μας και όποτε η ομάδα μας χρειάζεται είμαστε εκεί. Προσπαθώ να καθαρίζω τις φάσεις στην περιοχή, θέλω να δουλεύω τα μειονεκτήματά μου καθημερινά και να βελτιώνομαι», είπε αρχικά στη κάμερα της NOVA. Και μετά ρωτήθηκε για τη φάση του γκολ που πέτυχε ο Μολέδο. «Ακούστηκε ένα σφύριγμα στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού, το έλεγαν οι συμπαίκτες μου, κολλήσαμε και δεχθήκαμε το γκολ».
Για τη συνέχεια σχολίασε πως «έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι σημαντικός βαθμός και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος θα το θέλαμε στην ισοπαλία, αλλά... όποιος κερδίσει! Πήραμε ένα βαθμό σήμερα και από αύριο έχουμε το μυαλό μας στη Ριέκα για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για μας. Ο Ατρόμητος μπορεί να συνεχίσει».
Κλείνοντας μίλησε και για την Εθνική ομάδα. «Η επόμενη μέρα είναι να αφήσουμε πίσω μας τον αποκλεισμό και με τα νέα παιδιά που θα έρθουν να προκριθούμε στο επόμενο Γιούρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα