Φυντάνης: «Δεν δίνω εξετάσεις»

Φώτης Καρακούσης
Φυντάνης: «Δεν δίνω εξετάσεις»

bet365

Κατηγορηματικός ήταν ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης τονίζοντας σε δήλωσή του πως δεν δίνει εξετάσεις στον πάγκο της ομάδας. Όσον αφορά την συνέντευξη Τύπου που δεν έδωσε το παρών, οι Θεσσαλοί τόνιζαν πως είχε να κάνε με έντονο πονοκέφαλο που τον ταλαιπώρησε.

Η ΑΕΛ συνέχισε την εξαιρετική της πορεία με τον Ηλία Φυντάνη στον πάγκο επικρατώντας και του Απόλλωνα στην Λάρισα, με τον έμπειρο προπονητή να μην δίνει όμως το παρών στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Όπως ήταν λογικό αυτό σχολιάστηκε αρνητικά, ωστόσο οι... βυσσινί έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας πως «ο έντονος πονοκέφαλος που ταλαιπώρησε τον κ. Ηλία Φυντάνη από την ανάπαυλα των ημιχρόνων και αντιμετωπίστηκε φαρμακευτικά μετά την λήξη του ματς με τον Απόλλωνα, από τον κ. Μπασδέκη, ήταν η αιτία που ο προπονητής της ομάδας μας δεν παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου».

Θέση πήραν οι άνθρωποι της ΑΕΛ και για το επεισόδιο που υπήρξε με τον Θωμά Ναζλίδη αναφέροντας: «Προς άρση δε κάθε παρεξήγησης, τονίζεται, ότι, η έτσι κι αλλιώς συνηθισμένη σε στιγμές έντασης αντίδραση του Θωμά Ναζλίδη, δεν είχε κανένα παρεπόμενο και το θέμα θα συζητηθεί μεταξύ του κ. Φυντάνη και του αρχηγού ποδοσφαιριστή μας».

«Αποδείξαμε πως βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση»

Ο Ηλίας Φυντάνης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, ενώ πριν το ματς έκανε δήλωσε αναφορικά με τη νίκη επί του Απόλλωνα τονίζοντας τα εξής: «Αποδείξαμε και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Κάποιοι ωστόσο έφυγαν για μία ακόμη φορά από το γήπεδο ...πεινασμένοι. Προσωπικά θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά, πως δεν δίνω εξετάσεις στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Και θα πρέπει να μην ξεχνά κανείς, ότι 4χ3=12».

Εξάλλου, ο βοηθός του κ. Φυντάνη, κ. Ανδρέας Λουδαριάς, μετέβη στα Γιάννινα και παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό, επόμενους αντιπάλους της ΑΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα