Με 3-5-2 και Κλωναρίδη στη Λεωφόρο (pic)

Με 3-5-2 και Κλωναρίδη στη Λεωφόρο (pic)

Γιώργος Τσακίρης
Με 3-5-2 και Κλωναρίδη στη Λεωφόρο (pic)

bet365

Διαβάστε πώς αναμένεται να παραταχθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η Ενωση του Μανόλο Χιμένεθ.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ως στόχο τη νίκη στη Λεωφόρο προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και θα επιχειρήσουν να το κάνουν, όπως πάντα στα ματς με σημαντικό βαθμό δυσκολίας, με 3-5-2. Σύμφωνα με όσα είπε ο Σεβιγιάνος τεχνικός στους παίκτες του -και τα οποία επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια επισήμως με την ανακοίνωση των 11άδων- η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τον Ανέστη στο τέρμα, τριάδα πίσω τους Βράνιες-Λαμπρόπουλο-Μπακάκη, με τον Βόσνιο δεξί στόπερ και τον Μπακάκη αριστερό, ενώ τις δύο πλευρές αναλαμβάνουν οι Γκάλο και Λόπες. Οι τρεις χαφ αναμένεται να είναι οι Σιμόες-Γαλανόπουλος-Μπακασέτας και στην επίθεση οι Λιβάια-Κλωναρίδης.

Μπορντό – Μαρσέιγ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μήτρογλου σκοράρει. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η απόφαση του Χιμένεθ να μείνει εκτός 11άδας ο Τσόσιτς βασίζεται, όπως εξήγησε ο ίδιος στον Σέρβο κεντρικό αμυντικό, στο γεγονός ότι τον θέλει στο 100% για το ματς-πρόκριση με την Ριέκα την Πέμπτη, ενώ από τα πρόσωπα που απαρτίζουν την 11άδα της ΑΕΚ γίνεται σαφές ότι μπορεί το σύστημα να γυρίσει και σε 4-4-1-1, με τον Μπακάκη να πάει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα