«Κερδίσαμε δίκαια»

«Κερδίσαμε δίκαια»

Gazzetta team
«Κερδίσαμε δίκαια»

bet365

Ο Φυντάνης δεν πήγε λόγω αδιαθεσίας στην συνέντευξη Τύπου, όπου τον εκπροσώπησε ο συνεργάτης του Λαυδαριάς
Ο Ανδρέας Λαυδαριάς αντί του Ηλία Φυντάνη μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του κάμπου. Ο κόουτς της Λάρισας αισθάνθηκε αδιαθεσία και έτσι τον εκπροσώπησε ο βοηθός του. «Ο κόουτς αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και γι’αυτό δεν είναι παρών. Ζητάει συγγνώμη γι’αυτό. Σχετικά με το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλο το ματς και δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε να βάλουμε πιο γρήγορα τα γκολ, καθώς χάσαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τελειώσουν με ευτυχή κατάληξη, αλλά ήμασταν άτυχοι. Όσο περνούσε η ώρα αυτό μας γέμισε με πίεση και άγχος. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και δυσκολεύει τις καταστάσεις. Πιστεύω όμως πως στο τέλος επιβραβευτήκαμε με το γκολ και μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα για τη συνέχεια. Να παίρνουμε τις νίκες κι αν μπορούμε να παρουσιάζουμε και καλό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά.
Και μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το ότι η ΑΕΛ σκοράρει στα τελευταία λεπτά. «Εμείς το καιρό που βρισκόμαστε εδώ πιστεύω πως η ομάδα αγωνίζεται πάρα πολύ καλά και θα μπορούσαμε σήμερα να τελειώσουμε κάποιες φάσεις νωρίτερα. Δυστυχώς δεν έγινε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει σημασία αυτές τις στιγμές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα