Όλοι μέσα πλην Τσάβες για ΑΕΚ

Όλοι μέσα πλην Τσάβες για ΑΕΚ

Gazzetta team
Όλοι μέσα πλην Τσάβες για ΑΕΚ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Άπαντες διαθέσιμοι για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Αντρές Τσάβες.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού πριν το παιχνίδι της Κυριακής (19/11, 19.30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κόντρα στην ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο και έκαναν εξάσκηση στις πάσες. Θεραπεία ακολούθησαν οι Λουτσιάνο, Κότσαρης, ενώ κλινήρης παρέμεινε με ίωση ο Πίσπας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Σιλά, Ρέις, Λουντ, Τζανδάρης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Καμπέσας, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα