Έτοιμη η Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Έτοιμη η Λαμία

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα στο ΔΑΚ για την 11η αγωνιστική της Superleague (18/11, 15.00), με τον Μπάμπη Τεννέ να ανακοινώνει την -δίχως εκπλήξεις- αποστολή για τον αγώνα.

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση των Φθιωτών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας (15.00), μια μέρα πριν τον αγώνα με την Κέρκυρα στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας της Superleague Σουρωτή, έχοντας 12 βαθμούς και αγνοώντας την ήττα στους τελευταίους τρεις αγώνες, με μια νίκη (Πλατανιάς εντός) και δυο ισοπαλίες (Παναθηναϊκός εντός, Λεβαδειακός εκτός).

Ο Έλληνας τεχνικός, αφού είδε τους παίκτες του να του εύχονται για τα 64α γενέθλιά του, τους ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Σε αυτή δεν περιλαμβάνεται, όπως αναμενόταν,ο Πατρίκ Βουό, αφού ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Αναλυτικά οι 18 του Τεννέ για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής:

Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Φράγκος, Ακόστα, Πίτι, Βάντερσον, Τσούκαλος και Ντακόλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα