H Θύρα 6 στους Ζωσιμάδες!

Gazzetta team
H Θύρα 6 στους Ζωσιμάδες!

bet365

Το άσχημο... κουαρτέτο αγώνων με Λεβαδειακό, Κέρκυρα, Απόλλωνα και Ξάνθη, κάνει για τον Παναιτωλικό «τελικό» το ματς της Κυριακής στα Γιάννενα. Εκεί όπου οι Αγρινιώτες θα έχουν και την συμπαράσταση των οπαδών τους!
Ο Παναιτωλικός περνάει αγωνιστική κρίση, τέτοια που τον... βύθισε στη βαθμολογική ουρά. Την Κυριακή παίζει ένα ακόμη δύσκολο ματς στα Γιάννενα όπου ζητούμενο είναι η ανάκαμψη. Στην δύσκλολη αυτή έξοδο οι φίλοι του Αγρινιώτικου συλλόγου ανακοίνωσαν ότι θα είναι παρόντες στις εξέδρες των Ζωσιμάδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Warriors αναφέρει: «Την Κυριακή 19/11 στα Γιάννενα, η Θύρα 6 θα συνοδεύσει με τρέλα, πάθος και φωνή την φανέλα με τον Τίτορμο στο στήθος όπως παλιά, όπως τις προάλλες, όπως πάντα. Στα δύσκολα, παίζει μπάλα ο λαός του Παναιτωλικού. Σε μια παραδοσιακά φιλόξενη έδρα όπου δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, η παρουσία όλων αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι απαραίτητη.
O Σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο 20:00 με 21:00 για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες. Τιμή εκδρομής (με εισιτήριο αγώνα) : 25 ευρώ.
Διπλό στους Ζωσιμάδες ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ!
WARRIORS of GATE 6 forever on tour».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα