Επέστρεψε στην Αθήνα ο Γιόχανσον

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Γιόχανσον

Gazzetta team
Επέστρεψε στην Αθήνα ο Γιόχανσον

bet365

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον επέστρεψε στην Αθήνα όπου είχε συνάντηση με το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες για την επέμβαση στην οποία θα πρέπει να υποβληθεί.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Ιρλανδία – Δανία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού παιχνιδιού μεταξύ της Ιταλίας και της Σουηδίας, Γιάκομπ Γιόχανσον, επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο μέσος της ΑΕΚ, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, γύρισε σήμερα στην Αθήνα και συναντήθηκε στα Σπάτα με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ για την επέμβαση που θα πρέπει να υποβληθεί.

Ο Σουηδός μέσος θα περάσει από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα αποφασίσει για τον χρόνο και τον τόπο της επέμβασης.

Παράλληλα, στην πρωινή προπόνηση οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Παραμένουν εκτός οι Αρνορ Τρίστασον και Άστριτ Αϊντάρεβιτς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες της Ισλανδίας και της Αλβανίας. Η προπόνηση της Τετάρτης έχει οριστεί για τις 10.30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα