Έκλεισε Ρόκα ο Πλατανιάς!

Δημήτρης Τομαράς
Έκλεισε Ρόκα ο Πλατανιάς!

bet365

Ο 41χρονος Ισπανός Χοσέ Μανουέλ Ρόκα είναι η επιλογή του Πλατανιά για τον αντί-Παράσχο. Ο Ρόκα με θητεία σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό Βόλου έκλεισε και ανακοινώθηκε.
Ο Ρόκα αποτελεί κυρίως επιλογή του προέδρου του Πλατανιά κ. Μαθιουλάκη. Στα 41 του παίζει κυρίως το 4-2-3-1 και εκτός από Ελλάδα όπου έχει εργαστεί σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό Βόλου έχει θητεύσει στην Φινλανδία με την SJK (σ.σ. εργάστηκε φέτος), στην Ισπανία με την Οριχουέλα και στην Κύπρο με την ομάδα της Πάφου. Ο Ρόκα ξέρει καλά και την γλώσσα μας και την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Ουσιαστικά το όνομά του έπεσε επί τάπητος το Σάββατο οπότε και έγιναν επαφές με τον ισχυρό άνδρα των Χανιωτών να τον θεωρεί την κατάλληλη λύση και έτσι έκλεισε.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ:
Συμφωνία με τον Χοσέ Εμανουέλ Ρόκα Κάσες. H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό Χοσέ Εμανουέλ Ρόκα Κάσες. Ο νέος προπονητής της ομάδας είναι γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου 1976 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε εργάστηκε στη Seinäjoki, ομάδα πρώτης κατηγορίας Φινλανδίας, όπου είχε απολογισμό 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ρόκα εργάζεται στην Ελλάδα, καθώς τη σεζόν 2013-14 βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου στην Football League (16-4-3).
Την επόμενη σεζόν ανέλαβε τον Πανθρακικό στην Super League, με απολογισμό 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες. Από την ομάδα της Κομοτηνής αποχώρησε την επόμενη χρονιά και συνέχισε την καριέρα του στην Κύπρο, όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Πάφου. Η συμφωνία με τον κ. Ρόκα είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα