Παραμένει ανοιχτό του Ιντέγε...

Παραμένει ανοιχτό του Ιντέγε...

Δημήτρης Τομαράς
Παραμένει ανοιχτό του Ιντέγε...

bet365

Ο Ιντέγε Μπράουν παραμένει στο ερυθρόλευκο προσκήνιο σε μία ιστορία που κρατάει από το καλοκαίρι, ωστόσο το συμβόλαιό του και οι αποδοχές του συνεχίζουν να είναι το... αγκάθι.

Από το περασμένο καλοκαίρι είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta.gr για το θέμα Ιντέγε και τις πιθανότητες επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Τα πράγματα για τον Αφρικανό διεθνή φορ πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο στην Τιανγίν και έφτασε στο σημείο να μείνει και εκτός πρώτης ομάδας για να προπονείται με τις ρεζέρβες. Είναι δεδομένο πως ο Ιντέγε εάν γύριζε στην Ελλάδα θα το έκανε μόνο για τον Ολυμπιακό. Πλην όμως υπάρχει ένα βασικό... αγκάθι. Το ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιό του αλλά και το γεγονός πως έχει ακόμα δύο χρόνια deal με τον κινέζικο σύλλογο. Από την άλλη ως προς τον Ολυμπιακό θα πρέπει να αποχωρήσει σίγουρα ο Εμενίκε ή άλλος επιθετικογενής παίκτης για προκύψει προσθήκη τον Γενάρη. Το... μέτωπο Ιντέγε πάντως υπάρχει από το καλοκαίρι και παραμένει ορθάνοιχτο ενόψει Γενάρη...

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ακτή Ελεφαντοστού – Μαρόκο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα