«Η λευχαιμία δεν είναι ανίκητη»

Γιώργος Ντυμένος
«Η λευχαιμία δεν είναι ανίκητη»

bet365

Ο Μόρας βρέθηκε στην Ιταλία, όπου στελέχη και παίκτες της Βερόνα τον στηρίζουν στη καμπάνια που ξεκίνησε ώστε να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας
Στην Ιταλία βρέθηκε πρόσφατα ο Βαγγέλης Μόρας. Ο στόπερ του Παναιτωλικού πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια ώστε να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος γύρω από την καταπολέμηση της λευχαιμίας και μάλιστα, δημιούργησε το ίδρυμα «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ.», στη μνήμη του αδικοχαμένου αδερφού του.
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έπαιζε για χρόνια στην Ιταλία και πρόσφατα, μετέβη στη γειτονική χώρα, καθώς πλέον το ίδρυμα δραστηριοποιείται και στη Βερόνα, όπου ως παίκτης έγραψε ιστορία στη τοπική ομάδα. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έδωσαν το παρών πολλοί πρώην συμπαίκτες του, αλλά και ο «θρύλος» του ιταλικού ποδοσφαίρου Σάντρο Ματσόλα που έχει πόστο στον σύλλογο.
«Είναι σημαντικό για μένα να μάθει όλος ο κόσμος πως η λευχαιμία δεν είναι ανίκητη», ανέφερε σχετικά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, που ξεχωρίζει τόσο για την αξία του μέσα στο γήπεδο, όσο και για το ήθος του έξω από αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα