Κουβέντα με Πίτι και πρόστιμο στον Βάντερσον

Gazzetta team
Κουβέντα με Πίτι και πρόστιμο στον Βάντερσον

bet365

Βάντερσον και Πίτι λογομάχησαν για μια εκτέλεση φάουλ στον αγώνα της Λαμίας με το Λεβαδειακό στη Βοιωτία και ο Μπάμπης Τεννές αποφάσισε να τιμωρήσει με πρόστιμο τον Βραζιλιάνο.

Η πειθαρχία είναι σημαντικότερη από κάθετι άλλο σε μια ομάδα και ο Μπάμπης Τεννές θα τηρήσει το δόγμα, όπως φάινεται, στη Λαμία.

Στο παιχνίδι των Φθιωτών με το Λεβαδειακό τη Δευτέρα, για τη 10η αγωνιστική της Superleage Σουρωτή, ο Βάντερσον ζήτησε να εκτελέσει ένα φάουλ στο 82', σε καλή θέση έξω από την περιοχή των Βοιωτών.

Η εντολή από τον πάγκο ήταν να αναλάβει την εκτέλεση ο Πίτι, όμως ο Βραζιλιάνος επέμενε, διαφωνώντας με τον συμπαίκτη του πάνω από τη μπάλα, μέχρι να πάρει εντολή και να φύγει από το σημείο, δυσφορώντας.

Ο Τεννές αποφάσισε να μαζέψει τους δυο παίκτες, να τους ακούσει και να επιβάλλει πρόστιμο στον Βραζιλιάνο. Η απουσία όμως του Πίτι στην Ισπανία μέχρι την Παρασκευή, λόγω της γέννησης του παιδιού του, πήγε πίσω το σχεδιασμό.

Με την επιστροφή λοιπόν του Ισπανού αναμένεται να λήξει και το θέμα, αφού σε ζητήματα πειθαρχίας ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλει να αφήνει οτιδήποτε να περνάει απαρατήρητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα