Η ημέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ o Nτάσιος

Γιώργος Ντυμένος
Η ημέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ o Nτάσιος

bet365

Ο Ντάσιος αντιμετώπισε την Κυριακή για πρώτη φορά τον ΠΑΣ Γιάννινα και το gazzetta.gr σας μεταφέρει τι έγινε στη Ριζούπολη
Για πάντα θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό του Γιώργου Ντάσιου η 5η Νοεμβρίου του 2017. Βλέπετε ο έμπειρος μπακ αντιμετώπισε τότε για πρώτη φορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών της. Για 90 λεπτά έδωσε ότι είχε ώστε ο Απόλλωνας Σμύρνης να φτάσει στη νίκη, όπως και τελικά συνέβη (4-3), όμως πριν και μετά ήταν λογικό να νιώθει... περίεργα. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» υπήρξε το 2ο σπίτι του για 14 χρόνια, από το 2001 που πιτσιρικάς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, μέχρι το 2015 οπότε αποχώρησε.
Το gazzetta.gr έψαξε και βρήκε λεπτομέρειες για το τι συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και το πώς βίωσε ο 34χρονος, το πιο «περίεργο» ματς της καριέρας του. Που δεν είναι και λίγα. 392 γράφει ήδη το κοντέρ του.
Η αποστολή του Απόλλωνα έφτασε στη Ριζούπολη και ο Ντάσιος επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων. Εκεί άρχισαν τα πρώτα πειράγματα. «Μην μπερδέψεις τα ρούχα και τα αποδυτήρια», του έλεγε ο ένας, «άντε να πάμε μαζί για προθέρμανση» κάποιος άλλος και το κλίμα ήταν ευχάριστο. Ξέχωρα από τους πρώην πλέον συμπαίκτες του, είχε τετ α τετ τόσο με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, όσο και με τα στελέχη της διοίκησης που βρίσκονταν στο γήπεδο. Αλλωστε με τους περισσότερους συνυπήρξε στους «Ζωσιμάδες». Αγκαλιές και φιλιά συνέθεταν το σκηνικό.
Το παιχνίδι ξεκινά και σε πολλά μαρκαρίσματα άρχισαν οι «κόντρες». Οι παλιοί που ήταν μαζί στον ΠΑΣ δεν του... χαρίστηκαν, όπως άλλωστε και εκείνος. Είπαμε, για 90 λεπτά είχαν άπαντες ξεχάσει τα πάντα. «Μην έρθεις από εδώ, θα φας ποδιά», του έλεγαν και εκείνος χαμογελούσε.
Πολλές φορές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, οι περίπου 150 φίλοι των φιλοξενουμένων που ήταν στο γήπεδο, φώναξαν ρυθμικά το όνομά του, ενώ ήταν αναρτημένο και ένα πανό που έγραφε. «Σε ευχαριστούμε αρχηγέ».
Αξιο αναφοράς είναι πως πολλές φορές και εκείνοι του Απόλλωνα άρχισαν να τον χειροκροτούν, καθώς η εξέδρα των γηπεδούχων αναγνώρισε ότι παρά τη δύσκολη ψυχολογική στιγμή που πέρναγε, σαν 100% επαγγελματίας που είναι, δεν επηρεάστηκε αγωνιστικά και έδινε τον καλύτερό του εαυτό.
Το πανό που είχαν στη Ριζούπολη οι φίλοι του ΠΑΣ για τον Ντάσιο
Το παιχνίδι τελείωσε, από τα πόδια του ξεκίνησε το ένα από τα τέσσερα γκολ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και όλοι στις τάξεις της πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη. Τότε πλησίασε τον Μιχαήλ. Οι δυο τους είναι κολλητοί και αντάλλαξαν φανέλες. Μάλιστα οι δύο αρχηγοί φοράνε πλέον το ίδιο νούμερο, το «6». Θα τις κρατήσουν τρόπο τινά ως ένα ενθύμιο του τι συνέβη, πριν από περίπου 48 ώρες. Λίγο αργότερα έκανε μία βόλτα στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους γιους του, Μιχάλη και Δημήτρη. Τα δύο του παιδιά βρέθηκαν την Κυριακή για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα του Απόλλωνα και ήταν κοντά του σε μία ημέρα που λογικά, δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα