Κόβει και πασάρει...

Γιώργος Ντυμένος
Κόβει και πασάρει...

bet365

Οι αριθμοί αποτυπώνουν πως ο Παπάζογλου βοηθά σημαντικά τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά
«Στροφή» στην καριέρα του έχει κάνει πλέον ο Παπάζογλου, αφού τον ξέραμε για στόπερ και δεξί μπακ υπό προϋποθέσεις, όμως τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στον άξονα. Ως «κλασικό εξάρι» μπροστά από τους εκάστοτε 2 κεντρικούς αμυντικούς.
Το τελευταίο διάστημα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει πάρει τα... πάνω της και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο «ανέβασμά» του στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Οπου βοηθά τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά.
Ο 29χρονος «πατάει» καλά και αυτό αποτυπώνεται στους αριθμούς, που προσδιορίζουν το μέγεθος της προσφοράς του. Καταρχήν αν και αμυντικογενής, είναι ήδη ο ένας εκ των μόλις 6 σκόρερ του Απόλλωνα και παράλληλα, δεύτερος πασέρ του πίσω μόνο από τον Κονέ. Την ίδια στιγμή χωρίς να είναι ο στόπερ, άρα μόνιμα μέσα στα καρέ του Τσόβιτς, είναι πρώτος σε επεμβάσεις, εξαιρουμένου του Κροάτη γκολκίπερ.
Ετσι η παρουσία του έμπειρου αμυντικού δείχνει άκρως πληθωρική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα