Ο Μιραλάς παραμένει ο Νο1 «ερυθρόλευκος» διακαής πόθος!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μιραλάς παραμένει ο Νο1 «ερυθρόλευκος» διακαής πόθος!

bet365

Οι εξελίξεις για Μιραλάς δεν είναι (ξανά) θετικές στην Έβερτον, η επιθυμία του για επιστροφή στον Ολυμπιακό καλά κρατεί και στο Λιμάνι συνεχίζουν να τον έχουν πρώτο όνομα στην λίστα τους.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Μιραλάς είχε δηλώσει πως έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να πιάσει ξανά Λιμάνι. Είναι κάτι που προφανώς και εξακολουθεί να ισχύει. Ακόμα και στο Βέλγιο έγινε θέμα για τις τοποθετήσεις Μιραλάς στον ελληνικό Τύπο για την μεγάλη επιθυμία του για deal και να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα. Από τον Σεπτέμβριο είχαμε επισημάνει άλλωστε πως ο Γενάρης δεν είναι τόσο μακριά...
Πέραν των δεδομένων προθέσεων του Μιραλάς υπάρχει και το σχετικό... πλάνο από πλευράς Ολυμπιακού. Με τον Εμάνουελ Εμενίκε να παραμένει... φευγάτος στο Λιμάνι σκοπεύουν να κινηθούν για μία ή και δύο προσθήκες για την επίθεσή τους τον Γενάρη. Και ο Μιραλάς παραμένει ο Νο1 «ερυθρόλευκος» διακαής πόθος! Η Έβερτον έχει αποδειχθεί από την άλλη σκληρό... καρύδι και το καλοκαίρι δεν έπαιρνε ούτε καν στην διαδικασία πώλησης ή δανεισμού. Ίσως όμως μέχρι τον Ιανουάριο και με το πρέσινγκ της πλευράς του Μιραλάς που σκέφτεται έντονα και το θέμα της Εθνικής Βελγίου να... μαλακώσει την στάση της για έναν πιθανό δανεισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα