Ανοίγει ο δρόμος για Χολτσχάουζερ

Ανοίγει ο δρόμος για Χολτσχάουζερ

Ανοίγει ο δρόμος για Χολτσχάουζερ

bet365

Η Αούστρια δεν μπόρεσε να πείσει τον Χολτσχάουζερ να μείνει στη Βιέννη και ο Αυστριακός μέσος ετοιμάζεται για μεταγραφή! Στο «κόλπο» η ΑΕΚ, αλλά και ομάδες από Bundesliga.

Το όνομα του Χολτσχάουζερ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και ο δρόμος για την απόκτησή του είναι ανοικτός έπειτα τις τελευταίες εξελίξεις. Η Αούστρια προσπάθησε να πείσει τον εξαιρετικό μέσο να υπογράψει νέο συμβόλαιο (λήγει το καλοκαίρι), αλλά απέτυχε, μιας και ο 24χρονος Αυστριακός δε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωτευουσιάνους. «Τα είπαμε αρκετές φορές, αλλά δε συμφωνήσαμε. Ο Ράφαελ θέλει να μετακομίσει ξανά στο εξωτερικό και πρέπει να το δεχθούμε» τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Φραντς Βόλφαρτ. Στο «κόλπο» για την απόκτηση του Χολτσχάουζερ παραμένει δυνατά η ΑΕΚ, αλλά δεν παίζει μόνη, αφού υπάρχουν ομάδες από Bundesliga και Αγγλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα