Κέρκυρα - ΑΕΛ 1-1 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Κέρκυρα - ΑΕΛ 1-1 (vid)

bet365

Η.. αντεπίθεση της ΑΕΛ συνεχίστηκε και στην Κέρκυρα, όπου και παρέμεινε για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς αήττητη, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό (1-1).

Βαθμούς μοιράστηκαν στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα και η ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι το οποίο έμεινε στο 1-1 με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Μια αντεπίθεση του Κριζμάν κι ένα εύστοχο πέναλτι του Γκομές διαμόρφωσαν αυτό το αποτέλεσμα

Ανώτερη η Κέρκυρα, χτύπησε στην κόντρα η ΑΕΛ

Το παιχνίδι άρχισε με τους Φαίακες να είναι σαφώς ανώτεροι και να απειλούν από τα πρώτα κι όλας λεπτά με ένα σουτ και μια κεφαλιά του Παμλίδη που κατέληξαν άουτ. Το ίδιο και το σουτ του Γκομές, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Τελικά η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε την αναγκαστική αλλαγή της Κέρκυρας και την είσοδο του Αρτυματά στη θέση του τραυματία Σιόντη. Μέχρι να βρουν τα πατήματά τους στη νέα κατάσταση οι Φαίακες, είδαν σε μια κόντρα τον Κριζμάν να σκοράρει για το 0-1.

Βρήκε απάντηση και πάλι από την άσπρη βούλα

Η εικόνα της αναμέτρησης ήταν τέτοια, που η Κέρκυρα μπορούσε να νιώθει αδικημένη από το αποτέλεσμα. Τελικά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Γκόλιας ανέτρεψε τον Παμλίδη μέσα στην περιοχή κι ο Γκομές εκτέλεσε εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Κυριάρχησε και στην επανάληψη η Κέρκυρα

Η εικόνα παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο μέρος. Η Κέρκυρα πίεζε, η ΑΕΛ έψαχνε την κόντρα. Τελικά οι «Φαίακες» ήταν πιο απειλητικοί, χωρίς όμως να χάσουν την μεγάλη φάση στην επανάληψη.

Ένα σουτ του Γκομές δεν ανησύχησε τον Μπόζοβιτς, ενώ μετά από ένα κόρνερ ο Μπαλάφας δεν μπόρεσε από κοντά να μπει στην πορεία της μπάλας και να σκοράρει. Κάπως έτσι έμεινε το 1-1, με το αποτέλεσμα αυτό να αφήνει ευχαριστημένη την ΑΕΛ και με μια μικρή πικρία την Κέρκυρα.

MVP: Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι για την Κέρκυρα. Αρκετά ανεβασμένος, δημιούργησε πολλά προβλήματα στη δεξιά πλευρά της ΑΕΛ, ενώ δημιούργησε αρκετές φάσεις που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: O Γκόλιας, μιας και του χρεώνεται το πέναλτι που έκανε και στέρησε από την ομάδα του το μεγάλο τρίποντο στο νησί...

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Κριζμάν στην μία φάση που του εμφανίστηκε έκανε την δουλειά του. Βρήκε δίχτυα και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Πολύ θετικός και πάλι για την Κέρκυρα ο Παμλίδης.

Η ΓΚΑΦΑ: Την έκανε ο Γκόλιας, που ανέτρεψε τον Παμλίδη και... κρέμασε την ομάδα του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σωστό το πέναλτι που έδωσε ο Νεοφυτιάδης, ενώ από εκεί και πέρα δεν είχε κάποιες άλλες δύσκολες φάσεις.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Η ΑΕΛ είναι εκείνη που μένει περισσότερο ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αυτό. Παρέμεινε για δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι αήττητη και έδειξε πως υπάρχει ελπίδα για τη συνέχεια. Από την άλλη η Κέρκυρα δεν ηττήθηκε, αλλά και πάλι έδειξε πως έχει πρόβλημα στο γκολ. Ακόμα μια φορά χρειάστηκε πέναλτι για να σκοράρει...

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Σιόντης (31' Αρτυματάς), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Μπαλάφας, Σπίνουλας, Ζορμπάς (68' Βάργκας), Ιωάννου, Επστάιν (74' Μπάουμαν), Παμλίδης

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (79' Λαγός), Κρίζμαν, Ναζλίδης (85' Περόνε)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα