«Δήμιος» των «μεγάλων» ο Παντελίδης

Γιώργος Ντυμένος
«Δήμιος» των «μεγάλων» ο Παντελίδης

bet365

Ο 52χρονος τεχνικός είναι το 2017 αήττητος όταν υποδέχεται τους «μεγάλους», κοουτσάροντας ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.
Ο Σάββας Παντελίδης τείνει πλέον να αναγορευτεί ως ο «άνθρωπος» των ειδικών αποστολών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού μετά τον Ηρακλή ανέλαβε και τον Αστέρα Τρίπολης, σε μία δύσκολη για εκείνον εποχή. Βέβαια άλλα τα δεδομένα στον Γηραίο σε σχέση με εκείνα στους Αρκάδες, αλλά η ουσία είναι πως αμφότεροι βρίσκονταν στην επικίνδυνη ζώνη όταν εκείνος έπιασε δουλειά. Ωστόσο η ουσία δεν αλλάζει. Οι μεν Θεσσαλονικείς έφτασαν πέρσι στο «θαύμα» της παραμονής, οι δε Τριπολιτσιώτες έχουν πλέον... σφυγμό.
Μετά το χθεσινό 1-0 επί του Παναθηναϊκού ο 52χρονος κόουτς διεκδικεί και μάλλον κερδίζει ακόμη έναν τίτλο. Εκείνο του «δήμιου» των θεωρητικά «μεγάλων» της Σούπερ Λιγκ. Μέσα στο 2017 τους έχει υποδεχθεί 5 φορές με θεωρητικά αλλά και ουσιαστικά, υποδεέστερες ομάδες, χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή για εκείνες. Η πραγματικότητα είναι. Οχι μόνο δεν έχασε, αλλά σε όλα τα παιχνίδια βρήκε μίνιμουμ ένα γκολ, δείγμα ότι δεν έπαιξε «ταμπούρι» και έτσι πήρε πολύτιμους, για τη συνέχεια, βαθμούς.
Πιο συγκεκριμένα με τον Ηρακλή έφερε ισοπαλία 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ και 1-1 με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ενώ με τον Αστέρα επικράτησε τόσο της Ενωσης (2-0), όσο και του «τριφυλλιού (1-0). Την ίδια στιγμή και εκτός έδρας έχει παρουσιάσει πολλές φορές μία πολύ καλή εικόνα (π.χ. φέτος στο 1-1 με τον Ολυμπιακό) και πλέον, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.
Ο Παντελίδης ως τεχνικός συλλόγων που «παλεύουν» για την παραμονή τους είναι αήττητος το 2017 σε 5 ματς που φιλοξένησε τους «μεγάλους», όπου οι ομάδες του σκόραραν σε όλα αυτά τα παιχνίδια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα