Ατρόμητος - Πανιώνιος 0-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος - Πανιώνιος 0-0 (vid)

bet365

Μόνο το γκολ έλειψε στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο, οι οποίοι πάλεψαν, αλλά αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στο Πρωτάθλημα και να γράφουν ιστορία!

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Ατρόμητος και Πανιώνιος στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι, μπροστά σε περίπου 3.500 φίλους τους, κατάφεραν να παραμείνουν για 10ο σερί παιχνίδι αήττητοι κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους, απέναντι σε έναν Πανιώνιο που ήρθε στο Περιστέρι για το Χ και το πήρε!

Έτσι έπαιξαν

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 και μια αλλαγή σε σχέση με τους 11 που είδαμε στην Ξάνθη. Ο Γιαννιώτης στο τέρμα, ο Χατζηισαΐας, με τον Ρισβάνη στα στόπερ, δεξιά στην άμυνα ο Κιβρακίδης, αριστερά ο Γιαννούλης. Αμυντικοί μέσοι οι Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, ο Βασιλακάκης δεκάρι, ο Ουάρντα αριστερά, ο Ντιγκινί δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μανούσος αντί του Ντάουντα

Από την άλλη ο Μιχάλης Γρηγορίου κατέβασε την ομάδα του με δύο αλλαγές σε σχέση με τους 11 που είδαμε απέναντι στην ΑΕΚ και σε σύστημα 4-2-3-1. Κότνικ στο τέρμα, Μπανανά, Οικονόμου στα στόπερ, ο Βλάχος δεξί μπακ, ο Σαραμαντάς αριστερό. Αμυντικοί μέση Σιώπης και Κόρμπος, δεξί εξτρέμ ο Μασούρας, δεκάρι ο Μασούντ, αριστερά ο Χατζισαφί και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντουρμισάι.

Ωραίος ρυθμός, στον Ατρόμητο οι ευκαιρίες

Πολύ ωραίο ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Περιστέρι, με Ατρόμητο και Πανιώνιο να μπαίνουν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί στα πρώτα λεπτά και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο 25λεπτο.

Αρχικά στο 10', ο Ουάρντα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 23' μετά από τρομερή ενέργεια του Μάντσον, ο Ντιγκινί είδε τον Κότνικ να βγάζει το πλασέ του. Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος πήρε την κατοχή και ισορρόπησε, απειλώντας στο 28' με τον Μασούρα και τον Γιαννιώτη να σώζει.

Κάπως έτσι έμεινε το 0-0 στο πρώτο 45λεπτο, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ένα καλό θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο Περιστέρι.

Καλός ρυθμός, χωρίς φάσεις στην επανάληψη

Το δεύτερο 45λεπτο μπορεί να μην είχε τις φάσεις του πρώτου μέρους, όμως είχε εξίσου καλό ρυθμό από τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος, ήταν ελαφρώς καλύτερος και κατάφερε να απειλήσει με δύο μακρινά σουτ. Το πρώτο του Μπουσουλάτζιτς πέρασε άουτ, ενώ το δεύτερο του Μανούσου ήταν καλύτερο κι ανάγκασε τον Κότνικ να κάνει ακόμα μια σπουδαία επέμβαση.

Από την άλλη ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε ουσιαστικά σε κανένα σημείο να απειλήσει τον Γιαννιώτη. Προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια καλή φάση απέναντι από τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, που κράτησε για 8ο σερί παιχνίδι το μηδέν!

Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, ο Ατρόμητος έγραψε ιστορία μιας και από την αρχή του πρωταθλήματος μετρά 10 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα για πρώτη φορά, ενώ ο Πανιώνιος πήρε έναν σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

MVP: Ο Κότνικ, έχει κάνει δυο πολύ καλές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στην άμυνά του τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στην επανάληψη. Είναι ο άνθρωπος που κράτησε τον βαθμό για την ομάδα του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μασούντ, έκανε ένα ακόμα κακό παιχνίδι και δεν βοήθησε σε καμία στιγμή την ομάδα του. Ακόμα ένα παιχνίδι που είναι μέτριος.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Μάντσον και ο Ουάρντα ήταν οι καλύτεροι από πλευράς του Ατρόμητους. «Βράχος» στα χαφ ο ένας, δραστήριος στα εξτρέμ ο άλλος. Εξαιρετικό παιχνίδι κι από τους δύο.

Η ΓΚΑΦΑ: Αρκετές οι λάθος πάσες από τους δύο αμυντικούς του Ατρόμητου, που όμως έτρεχαν και διόρθωναν τα λάθη τους. Σαν γκάφα μπορούν να μπουν αυτές οι δύο εύκολες λάθος πάσες των Χατζηισαΐα και Ρισβάνη, χωρίς να είναι κάτι το σοβαρό όμως.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής Παπαδόπουλος, προσπάθησε να βγάλει το ματς χωρίς πολλές κάρτες και το κατάφερε. Δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολες φάσεις και κάποια λαθάκια που έκανε είναι τα λεγόμενα... ανθρώπινα!

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ατρόμητος πήρε ένα από τα δύο αποτελέσματα που ήθελε. Έμεινε αήττητος για 10 σερί παιχνίδι και συνεχίζει να βλέπει τον κόσμο από... ψηλά, ενώ κράτησε και πάλι το μηδέν πίσω. Ευχαριστημένος και ο Πανιώνιος, που αν και δεν απείλησε τελικά πήρε έναν σημαντικό βαθμό μέσα σε μια αρκετά δύσκολη έδρα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς (69' Ούμπιδες), Γιαννούλης, Ντιγκινί (69' Ντάουντα), Βασιλακάκης (87' Μενσά), Μάντσον, Μανούσος, Ουάρντα

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Χατζισαφί, Σαραμαντάς (66' Λάμπρου), Μπανανά, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούντ (76' Σαβίδης), Οικονόμου, Μασούρας (84' Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα