Πρόστιμο για Παναθηναϊκο και Πανιώνιο

Δημήτρης Ρούσσος
Πρόστιμο για Παναθηναϊκο και Πανιώνιο

bet365

Το Πρωτοβάθλιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague ανακοίνωσε τις -χρηματικές- ποινές για τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Πανιώνιος, για τους αγώνες της 9ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Εκτός της ποινής που ανακοινώθηκε για τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, το πειθαρχικό όργανο της Superleague Σουρωτή ανακοίνωσε εξάλλου τα πρόστιμα που θα κληθούν να πληρώσουν η «πράσινη» και η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Ουδεμία εκ των δυο τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας τους, αλλά με χρηματικό πρόστιμο και συγκεκριμένα 11.000 για τον Παναθηναϊκό και 8.000 ευρώ για τον Πανιώνιο, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις τιμωρίες Παναθηναϊκού και Πανιωνίου:

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/2170404 από 30/10/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 29/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα