Ο Παγανιάς «ανέβασε» τον Βλαχοδήμο

Ο Παγανιάς «ανέβασε» τον Βλαχοδήμο

Νίκος Αθανασίου
Ο Παγανιάς «ανέβασε» τον Βλαχοδήμο

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν και ένα κομμάτι της βελτιωσής του πιστώνεται στον προπονητή τερματοφυλάκων του «τριφυλλιού», Κώστα Παγανιά.

Κατέβασε ρόλα όταν χρειάστηκε και χάρη στις τρεις εκπληκτικές του αποκρούσεις ο Παναθηναϊκός κράτησε ανέπαφη την εστία του κόντρα στον Ολυμπιακό και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν εκ των κορυφαίων του «τριφυλλιού» και το ξεκίνημα που έχει κάνει στην σεζόν είναι εξαιρετικό. Ο νεαρός πορτιέρο που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα, δείχνει ξεκάθαρη βελτίωση κάτω από τα δοκάρια, έχει σταθερά πολύ καλή παρουσία και σε αυτό έχει παίξει ρόλο η καθημερινή δουλειά στο Κορωπί με τον προπονητή τερματοφυλάκων των «πρασίνων», Κώστα Παγανιά.

Ο «Όντι» που αναμφισβήτητα διαθέτει σπουδαία προσόντα δείχνει καλύτερος από πέρυσι, έχει δουλέψει πάνω σε κάποιες από τις αδυναμίες του και δεδομένα το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του θα είναι μεγάλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα