Συνεχίζοντας το κυνήγι...

Κώστας Ζάλιαρης
Συνεχίζοντας το κυνήγι...

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε ακόμα ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα και θέλει να... επαναφέρει την τάξη όσον αφορά την κατάσταση στη βαθμολογία προσπερνώντας την ΑΕΚ και κυνηγώντας τον Ατρόμητο.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο «δικέφαλος του βορρά» για έκτο εντός έδρας ματς στο φετινό πρωτάθλημα θα παίξει δίχως τη στήριξη του κόσμου του (19:30, Novasports1), με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, μάλιστα, να ζητά εκ μέρους των συμπαικτών του την κατανόηση των οπαδών της ομάδας σε αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στον σύλλογο.

Μετά και τη νίκη (1-0) της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, η ομάδα του Λουτσέσκου ξέρει ότι θα πρέπει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα την επαναφέρει στη 2η θέση και για να επιτευχθεί ο στόχος, είναι διαθέσιμος να βοηθήσει και ο Ελ Καντουρί που μπήκε στην αποστολή, ενώ επιστρέφει και ο Κουλούρης.

Στο «στρατόπεδο» των Αρκάδων, ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χουάν Μουνάφο που έχει συμπληρώσει το όριο των καρτών και θα εκτίσει την ποινή του στο αποψινό ματς της Τούμπας.

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας θα ξεκινήσει το ματς ο Αστέρας, με τον κόουτς της ομάδας να έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες όσες φορές έχει κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, όταν βρισκόταν στον πάγκο των Λεβαδειακού, Ηρακλή και Πανθρακικού. Η ανάγκη για βαθμούς είναι ξεκάθαρη και άμεση στην ομάδα της Τρίπολης, που μετά τη νίκη (2-0) επί της ΑΕΚ, ηττήθηκε από Ατρόμητο και Πανιώνιο, αλλά πήρε νίκη μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα