«Πέτρο γερά, δικό σας το πρωτάθλημα»! (pics)

«Πέτρο γερά, δικό σας το πρωτάθλημα»! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
«Πέτρο γερά, δικό σας το πρωτάθλημα»! (pics)

bet365

Περισσότεροι από 100 οπαδοί της ΑΕΚ (από την Original 21) σταμάτησαν το πούλμαν της ομάδας στο ύψος του Νέου Κόσμου για να στηρίξουν τον Πέτρο Μάνταλο στην άτυχη στιγμή του

Δεν πρόλαβε να αποχωρήσει από την Νέα Σμύρνη το πούλμαν της ΑΕΚ και περισσότερα από 50 μηχανάκια με 100 και πλέον οπαδούς της Ένωσης (από τη μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών, Original 21) σταμάτησαν την «κιτρινόμαυρη» αποστολή στο ύψος Καλλιρόης και Συγγρού (στον Νέο Κόσμο) προκειμένου να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον Πέτρο Μάνταλο μετά τον τραυματισμό του.

Αδρεναλίνη στο μάξιμουμ στους αγώνες της SERIE A με live στοίχημα από το κινητό (21+)

Μάλιστα οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ ζήτησαν από όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να στηρίξουν όλο αυτό το διάστημα και για όσο χρειαστεί τον αρχηγό της ομάδας. «Πέτρο είμαστε δίπλα σου και θα είμαστε. Ευχόμαστε όλα να περάσουν γρήγορα να γυρίσεις κοντά μας το συντομότερο δυνατό. Δεν είσαι μόνος σ' αυτό να το ξέρεις», είπαν μεταξύ άλλων ενώ του φώναζαν «Πέτρο γερά, θα γυρίσεις πάλι πιο δυνατός».

Έπειτα ζήτησαν από όλους όπως σημειώσαμε παραπάνω να στηρίξουν τον αρχηγό τους: «Όλοι σας να είστε δίπλα του όπως το κάνετε. Το πρωτάθλημα είναι δικό σας και το ξέρουμε. Πιστέψτε το. Είστε οι καλύτεροι και πρέπει να πάρετε το πρωτάθλημα. Να παίζετε τώρα και για τον Πέτρο, τον αρχηγό σας. Και να κερδίσετε ξανά τον ΠΑΟΚ όπως πάντα. Το πρωτάθλημα είναι δικό σας γιατί είστε οι καλύτεροι, πιστέψτε το και θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα