Χουλτ: «Θα δώσουμε το 110%»!

Χουλτ: «Θα δώσουμε το 110%»!

Gazzetta team
Χουλτ: «Θα δώσουμε το 110%»!

bet365

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε για το αιώνιο ντέρμπι και στάθηκε στην στήριξη του κόσμου που γεμίζει την Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Σίνγκλετον σκοράρει τουλάχιστον 12 πόντους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Σουηδός μπακ είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του ΟΠΑΠ:

«Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο, ειδικά τώρα με τα όσα συμβαίνουν. Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι πιστεύουμε στον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η ομορφιά στα ντέρμπι. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και τακτικές γιατί όταν βγούμε έξω, θα δώσουμε όλοι το 110%.

Στα 2-3 τελευταία παιχνίδια είχαμε σχεδόν γεμάτο γήπεδο. Αυτό έδειξε πως κανείς δεν έχει σταματήσει να πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Είναι δύσκολο να έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο αυτή την στιγμή, αλλά κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερα μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα